Daniela Crudu îşi ascunde cicatricile sub machiaj

baza-daniela-crudu-1_site.jpg

Chipul Cruduței e din nou impecabil

Și-a început cariera ca asistentă tv la Antena 1 și a reușit să ajungă una dintre cele mai bine cotate femei din showbiz. Cu toate acestea, la 30 de ani, Daniela Crudu are ghinion în dragoste și a avut parte de parteneri care au bătut-o și au ars-o cu țigara.

Ultima agresiune suferită, aplicată acum două săptămâni de fostul iubit croat, a trimis-o la Urgență, unde a fost operată la nas. Cicatricile și vânătăile sunt însă vizibile încă, așa că bruneta e nevoită să folosească pe stradă ochelari de soare uriași sau un machiaj puternic.

 

Vedeta a fost asaltată pe conturile sociale de sute de mesaje de susținere de la admiratorii îngrijorați că fața ei a avut de suferit iremediabil. Zâmbitoare ca de obicei, Daniela Crudu le-a arătat fanilor că nu s-a schimbat nimic la chipul ei. Cu ajutorul unui machiaj profesionist aplicat la salon, bruneta este la fel de frumoasă. Și ca să dovedească asta, vedeta s-a fotografiat machiată și a postat imaginile. 

Loading...
 
 

Citește și

  • daniela crudu

    După aproape două săptămâni de când a fost bătută de iubitul croat, Daniela Crudu a fost surprinsă de fotoreporterii Click! la o plimbare prin Capitală, alături de sora sa. E tristă, abătută şi îngrijorată, iar urmele lăsate de pumnul lui Sego Dubravko încă i se mai văd pe faţă. Atât vânătăile, cât şi supărarea încearcă să le ascundă sub imenşii ochelari de soare.

  • daniela crudu pe strada

    De la bal, direct la spital! Daniela Crudu a luat o bătaie soră cu moartea duminică dimineaţă, 9 februarie, de la iubitul croat cu care avea o relaţie de aproape un an. Vedeta a ajuns la Spitalul Universitar din Bucureşti cu nasul spart şi mai multe traumatisme pe corp. Bruneta nu a vrut, încă, să depună plângere penală împotriva celui care a desfigurat-o, însă Poliţia a emis un ordin de protecţie pentru 5 zile.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1