Cristina Țopescu suferea de depresie? Ce spune medicul Monica Pop despre moartea vedetei

cristina-topescu-depresie.jpg

Cristina Țopescu suferea de depresie
Foto: Mediafax

Cristina Țopescu a fost găsită fără suflare în locuința sa, după ce apropiații nu au mai putut lua legătura cu aceasta timp de 3 săptămâni. Momentan nu sunt cunoscute cauzele morții vedetei TV, însă decesul acesteia pare unul suspect la prima vedere. Surse spun că fiica lui Cristian Țopescu ar fi suferit de depresie.

Cristina Țopescu, fostă jurnalistă și realizatoare TV, în vârstă de 59 de ani, a fost găsită decedată în propria locuință, în seara de duminică, 12 ianuarie, după ce vecinii și apropiații vedetei TV au semnalat la 112 că nu au mai putut lua de ceva vreme legătura cu aceasta. Potrivit prietenilor Cristinei, jurnalista nu a mai putut fi contactată de circa 3 săptămâni, perioadă în care apropiații acesteia nu au mai știut nimic de ea.

Cristina Țopescu nu a mai putut fi contactată de dinainte de Crăciun

Prietenii jurnalistei au spus că nu au mai văzut-o de dinainte de Crăciun, iar o vecină a fost cea care a cerut ajutor, printr-un apel la 112. Poliția a oferit primele detalii despre descoperirea trupului neînsuflețit al jurnalistei. La ora 22.00, Inspectoratul județului Ilfov a fost sesizat de către o vecină a Cristinei Țopescu în legătură cu dispariția sa, iar la scurt timp, polițiștii din Otopeni au intrat în locuința aceseia, unde au găsit-o decedată.

Momentan nu este cunoscută cu exactitate cauza morții, urmând să se facă o expertiză medicală în acest sens. Poliția a mai transmis că pe trupul neînsuflețit al Cristinei Țopescu nu au fost găsite urme de violență.

monica-pop.jpg

Medicul Monica Pop a dezvăluit că prietena ei, Cristina Țopescu, ar fi suferit o depresie după moartea tatălui ei
Foto: arhivă personală

Cristina Țopescu suferea de depresie?

Medicul Monica Pop, prietenă apropiată a Cristinei, s-a declarat șocată de incident și a mai dezvăluit câteva detalii în legătură cu moartea acesteia.

Monica Pop a spus că a fost pentru prima dată când Cristina Țopescu nu i-a răspuns la urările de Anul Nou, dar că nu și-a imaginat că jurnalista ar fi pățit ceva. Era convinsă că nu a văzut mesajul, mai ales că în urmă cu un an au mers la mai multe evenimente împreună, potrivit capital.ro. De asemenea, se pare că vedeta TV suferea de ceva vreme de depresie, însă lua tratament medicamentos în acest sens, potrivit realitatea.ro.

„Aș fi vrut să nu am ocazia niciodată să vorbesc despre așa ceva. Când a plecat domnul Cristian, Cristina a suferit o depresie. În aceeași perioada a mai pierdut și doi câini. Cristina era o singuratică, așa a fost dintotdeauna. Are doi frați, care nu stau în București, mama care stă în Germania. A fost prima dată când nu mi-a răspuns, i-am scris de Sf. Cristian, de Crăciun. A apelat la psiholog pentru depresie, după moartea tatălui său. Am mers cu ea la spital de câteva ori, când era internat domnul Țopescu, el se bucură foarte mult când o vedea”, a declarat medicul oftalmolog Monica Pop, în direct la România TV.

Citește și:

În casa Cristinei Țopescu au fost găsiți trei câini morți! Detalii șocante

Șir de blesteme în familia Cristinei Țopescu? Tatăl ei a murit de ziua fratelui jurnalistei

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Cristina Țopescu a murit

    Vestea morții Cristinei Țopescu a șocat o țară întreagă! Celebra prezentatoare tv a fost găsită fără suflare în propria locuință, duminică seară (12 ianuarie). Avea doar 59 de ani. Rareș Bogdan, fost jurnalist și coleg de breaslă, a dezvăluit care a fost ultima ei dorință, pe care nu a mai apucat să o îndeplinească.

  • gica hagi rege cristian topescu suferinta

    Gică Hagi a reacționat imediat când a aflat că marele Cristian Țopescu a trecut în neființă. Iar durerea ”Regelui” a fost una care abia l-a mai lăsat să își găsească cuvintele, mai ales că pe ei doi îi leagă amintiori cât se poate de plăcute, începând cu cea mai mare performanță din istoria fotbalului românesc.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1