Cristina Țopescu nu poate trece peste moartea tatălui: «Încă nu realizez că nu mai e»

cristina.jpg

Cristina Țopescu nu realizează faptul că tatăl ei nu se mai află printre noi

Fiica lui Cristian Țopescu nu reușește să treacă peste moartea comentatorului sportiv. Ea a publicat un mesaj pe rețelele de socializare prin care a mărturisit că nu poate realiza pierderea pe cae a suferit-o în urmă cu puțin timp. Fosta prezentatoare tv a primit imediat mesaje de susținere din partea prietenilor virtuali de pe Facebook.

În același mesaj, ea a mărturisit că tatăl ei s-ar fi bucurat enorm de reușita Simonei Halep de la Roland Garros. “Încă nu realizez două lucruri, unul care mă doare cumplit, că tatăl meu nu mai e, şi un altul care m-a făcut să mă simt fericită, că Simona şi-a împlinit visul. Cum se amestecă sentimentele şi în ce mod ciudat. Ce s-ar mai fi bucurat tatăl meu să o vadă pe Simo câştigând Roland Garros-ul”, a fost mesajul publicat de Cristina Ţopescu pe Facebook.

topescu2.jpg

Cristian Țopescu

Cristian Țopescu a murit marți, 15 mai. Comentatorul sportiv fusese internat de urgență la Spitalul Elias din București, cu o stare de sănătate precară. Comentatorul sportiv a decedat la vârsta de 81 de ani. Fiica lui publicase în urmă cu doar câteva zile de aflarea tristei vești, că își dorea să se întâmple o minune cu privire la tatăl ei. "Tatăl meu luptă, este un luptător. Toată viața am auzit de la el, de câte ori aveam vreo desnădejde: viața e o luptă, deci te luptă! Și acum vreo lună de zile îmi spunea el mie: nu te lăsa, nu abandona! Asta îi spun și eu acum, când mă înțelege, dar nu-mi poate răspunde : ticu, luptă, nu te lăsa, te iubesc mult ! Mă rog să mai aibă puterea să lupte și vă mulțumesc din suflet celor care sunteți alături de noi, familia lui, de el, omul care a fost trup și suflet pentru țara asta întotdeauna. Atât de mult, încât acum poate și asta îl costă. Dar dacă ar putea da timpul înapoi, sunt sigură că ar face la fel, și-ar da sufletul pentru profesia lui, pentru țara lui, pe care n-a vrut niciodată s-o părăsească. Și-a pus tot sufletul în ce-a făcut, acum sufletul lui e puțin obosit, dar iubirea noastră și poate și a multora dintre voi îl vor ajută să se ridice din nou. Medicii îi resuscitează trupul și le sunt recunoscătoare, noi, doar prin gânduri bune, am putea să-i resuscităm sufletul. Sper încă într-o minune, dragii mei, încă mai sper!", fusese mesajul ei.

Loading...
 
 

Citește și

  • În mai 1967, Cristian Ţopescu îşi începea cariera în televiziune. O carieră deosebită, una în care a marcat prin comentariile sale momente importante ale sportului românesc, dar şi mondial. După 51 de ani, într-o zi ploioasă de 17 mai, vocea maestrului s-a auzit iar în studiourile TVR.

  • cristian topescu inmormantare ghencea

    Cristian Țopescu, probabil cel mai mare comentator sportiv din România și omul a cărei voce a fost indisolubil legată de marile performațe ale țării noastre în acest domeniu, va fi înmormântat vineri.