Cristina Ţopescu a murit. Legiştii au stabilit când s-a produs decesul

cristina_topescu_la_prima_2931.jpg

cristina topescu la prima
Cristina Ţopescu a prezentat jurnalul la Prima Tv
Foto: arhivă personală

Începe să se facă lumină în cazul morţii suspecte a Cristinei Ţopescu. Jurnalista a fost găsită fără suflare duminică seară (12 ianuarie) după ce o vecină a alertat autorităţile. Legiştii au stabilit că vedeta ar fi murit în urmă cu 15 zile, cel mai probabil între 26 şi 28 decembrie.

Intervalul a fost stabilit atât în baza informațiilor obținute de investigațiile polițiștilor, cât și a stării de deteriorare a trupului vedetei de televiziune. Regretata jurnalistă avea 59 de ani. Cristina Ţopescu a fost găsită în pat, acoperită de pătură, îmbrăcată în bhaine de noapte. Cel mai probabil, decesul a survenit în somn.

Cauza decesului nu a fost încă stabilită cu exactitate, însă ipotezele vehiculate sunt infarct sau accident vascular cerebral. Acest lucru urmează să fie confirmat din punct de vedere medico-legal. Acestea sunt doar presupuneri, pentru că o concluzie clară nu a putut fi trasă la autopsie din cauza faptului că trupul jurnalistei se află într+o stare avansată de degradare. Primele concluzii privind cauzele decesului Cristinei Țopescu sunt așteptate în cursul zilei de luni (13 ianuarie). Autopsia urmează să fie efectuată, iar abia mai apoi se vor putea formula și primele concluzii privind cauzele realedecesului prezentatoarei tv.

Nimeni din familie nu a venit la INML să ridice trupul jurnalistei

Documentele medicale, îbtocmite de medicii legişti luni (13 ianuarie) se află în continuare la INML, deoarece se pare că acestea nu au cui să fie predate. Niciun membru al familiei sau vreo altă persoană împuternicită de aceștia nu a venit să ridice trupul neînsuflețit de la morgă. Pe actul constatator legiştii au notat ”cauze neprecizate”, dar investigațiile medico-legale vor continua. au fost prelevate probe pentru efectuarea testelor ADN, pe corp nefiind găsite aşa cum s-a spus şi iniţial urme de violenţă. regretata jurnalistă avea pe noptieră câteva folii cu medicamente, constând în calmante şi antiinflamatoare. 

 

Citeşte şi:

 

Cristina Țopescu nu își mai găsea locul la nicio televiziune: „Avem tupeul să spunem că ne va lipsi!”

Cristina Țopescu a murit. Ce i-a spus pe patul de moarte celebrul ei tată, Cristian Țopescu

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1