Cristina Țopescu a murit cu un mare regret: «Mi-am dorit mult copii, dar o greșeală medicală a făcut imposibilă dorința!»

cristina-topescu2.jpg

Cristina Țopescu a murit
Cristina Țopescu a murit la 59 de ani
Foto: Arhiva personală

Cristina Țopescu s-a stins din viață, la 59 de ani, în condiții suspecte. Momentan, nimeni nu știe când și de ce a murit celebra jurnalistă. Locuia singură, alături de animalele pe care le iubea nespus de mult. În casa ei, polițiștii au găsit trei câini morți și cinci vii.

Puțin știu că fiica regretatului Cristian Țopescu și-ar fi dorit să aibă copii, dar că o greșeală medicală i-a spulberat această mare dorință. Într-o postare emoționantă făcută pe Facebook, pe 16 decembrie 2019, Cristina Țopescu a vorbit despre acest mare regret. Fosta prezentatoare TV a mărturisit că să devină mamă a fost o dorință arzătoare, însă din păcate acest lucru a devenit imposibil. Cristina Țopescu a declarat că și-a alinat această durere după ce a adoptat câinii pe care îi considera parte din familia e. 

Cristina Țopescu: „Într-o viață viitoare, sper să fiu și eu o mamă de care copiii mei să fie mândri!”

„Cred că răspunsul la altă trăsnaie a Facebook-ului nu e întâmplător. Eu n-am copii decât ai altei specii. Pentru că și ei sunt copii. Cine nu înțelege asta e, elegant spus, un homocentrist și nicidecum un umanist. Mi-am dorit mult copii, dar o greșeală medicală, chiar două, au făcut imposibilă dorința asta a mea mare.

Mi-aș fi dorit un copil nu pentru mine, ci doar ca să încerc să formez un om bun, generos, iubitor de toate ființele, responsabil și solidar cu suferințele și bucuriile lumii, universului. Ce vise, nu? Răspunsul la întrebarea asta, însă, a venit așa, pentru că în poza asta sunt cu tatăl meu, nu sunt singură. Și eu l-am iubit și îl iubesc din toată inima, da! Mi-a fost și model în multe privințe. Tatăl meu a fost un om special și îi mulțumesc lui Dumnezeu că m-am născut copilul lui. Într-o viață viitoare, sper să fiu și eu o mamă de care copiii mei să fie mândri”, a scris Cristina Țopescu pe Facebook, în urmă cu câteva săptămâni.

Cristina Țopescu nu a mai răspuns la telefon de pe 23 decembrie

Vestea morții Cristinei Țopescu a căzut ca un trăsnet pentru toți cunoscuții ei, care încercau să dea de ea de mai bine de trei săptămâni. Fosta jurnalistă a răspuns la telefon ultima oară pe 23 decembrie. Și vecinii au început să fie îngrijorați, după ce nu au mai dat ochii cu ea de săptămâni bune. 

De altfel, o vecină îngrijorată a fost cea care a alertat poliție. Oamenii legii au găsit-o pe vedeta TV decedată în locuința sa din Otopeni, fără urme de violență pe corp. Se speculează că ar fi murit în somn, însă doar autopsia va stabili cu exactitate cauza morții acesteia. chipajul de la Serviciul de Ambulanță a constatat că ea era decedată de mai multe zile.
 

Citește și

Reacția lui Lucian Mândruță, după moartea Cristinei Țopescu: „E șocant că nu mai avea pe nimeni la aproape 60 de ani!”

Cristina Țopescu a murit. Ce i-a spus pe patul de moarte celebrul ei tată, Cristian Țopescu

 

Loading...
 
 

Citește și

 • cristian topescu si copiii lui

  Cristina Țopescu a fost găsită moartă în propria casă din Otopeni în seara zilei de 12 ianuarie, după ce o vecină a sunat la 112. Jurnalista nu mai fusese văzută de aproximativ trei săptămâni. Familia Țopescu a avut câțiva ultimi ani presărați numai cu drame. Pe 15 mai 2018, cunoscutul comentator sportiv Cristian Țopescu, tatăl jurnalistei, și-a dat ultima suflare la Spitalul Elias, chiar în ziua în care fiul său cel mare, Cristi, împlinea 42 de ani.

 • cristian topescu cristina topescu antena 3

  În aprilie 2017, cu doar un an înainte ca tatăl său să moară, Cristina Țopescu a stat pentru prima dată față în față, în cadrul unui interviu televizat, cu Cristian Țopescu. Astăzi, din nefericire, nici comentatorul sportiv și nici jurnalista de 59 de ani nu mai sunt printre noi.

 • Cristina Țopescu a fost găsită fără suflare în locuința sa, după ce apropiații nu au mai putut lua legătura cu aceasta timp de 3 săptămâni. Momentan nu sunt cunoscute cauzele morții vedetei TV, însă decesul acesteia pare unul suspect la prima vedere. Surse spun că fiica lui Cristian Țopescu ar fi suferit de depresie.

 • cristina topescu

  Cristina Țopescu a murit la doar 59 de ani, trupul neînsuflețit al fiicei lui Cristian Țopescu fiind găsit în casă, după trei săptămâni în care vecinii și prietenii nu au mai putut să o contacteze deloc pe aceasta.

 • Cristina Țopescu a murit

  Vestea morții Cristinei Țopescu a șocat o țară întreagă! Celebra prezentatoare tv a fost găsită fără suflare în propria locuință, duminică seară (12 ianuarie). Avea doar 59 de ani. Rareș Bogdan, fost jurnalist și coleg de breaslă, a dezvăluit care a fost ultima ei dorință, pe care nu a mai apucat să o îndeplinească.

 • Cristina Țopescu a murit

  Noi detalii cutremurătoare ies la iveală în cazul morții suspecte a celebrei jurnaliste Cristina Țopescu. Ea a fost găsită decedată în locuința sa din Otopeni, după ce vecinii ei au anunțat poliția, alertați de faptul că nu au mai văzut-o de câteva săptămâni. Din primele informații difuzate la televiziuni, oamenii legii ar fi descoperit în casa ei trei câini morți și cinci vii, însă ulterior, doar doi ar fi fost găsiți fără viață.

503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 489274711


Varnish cache server

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1