Cristina Țopescu a făcut o ofertă de nerefuzat premierului Dăncilă

cristina_topescu-vedeta_tv.jpg

Cunoscuta realizatoare TV, Cristina Țopescu (58 de ani), a făcut o ofertă “cât se poate de serioasă” pentru Viorica Dăncilă
Cunoscuta realizatoare TV, Cristina Țopescu (58 de ani), a făcut o ofertă “cât se poate de serioasă” pentru Viorica Dăncilă
FOTO: Facebook

Cunoscuta realizatoare TV, Cristina Țopescu (58 de ani), a făcut o ofertă “cât se poate de serioasă” pentru Viorica Dăncilă. Într-o postare publicată pe Facebook, Cristina Țopescu se oferă să o înveţe pe Dăncilă să citească corect în limba română.

Cristina Țopescu este filolog și lucrează de foarte mulți ani în televiziune. A absolvit Facultatea de Limbi Străine din București, secţia engleză-italiană. Așadar, are toate motivele să fie deranjată de ”perlele” produse de politicieni. Tocmai i-a făcut o ofertă de nerefuzat premierului Viorica Dăncilă.

Cristina Țopescu se oferă să o învele pe premierul Viorica Dăncilă

“Mă ofer să o învăţ pe doamna premier să-şi citească discursurile corect, i le pot corecta (sunt filolog) şi cunosc şi terminologia politică, fac asta de vreo 20 de ani. Îi pot explica sensul cuvintelor pe care nu le cunoaşte, îi pot construi fraze mai simple, dar logice şi coerente, o pot ajuta să frazeze corect, să pronunţe corect, să citească mai puţin robotic şi o mai pot scoate şi din limba de lemn. Am răbdare, fac orice ca să nu ne facem de râs în astea 6 luni, în faţa întregii Europe. Aş face-o pro bono, că, dacă accept să fiu retribuită, o să ziceţi că m-a platit psd ul:))) Vorbesc serios, doamna premier, vă pot ajuta, mi-aş ajuta ţara, în fond ! Exclus, însă, ştiu că domnul Dragnea şi alţii de pe-acolo, nu vă vor da verde să lucraţi cu mine, nu sunt percepută ca o admiratoare a ce face acum PSD. Dar eu, dragă psd-ule, m-am oferit, nu vrei, nici nu ştii ce pierzi  (asta apropo de umor şi puţină autoironie, cu care, din cand în când, câte un discurs ar putea fi pigmentat, sunt reţete care nu prea dau greş. Sigur, contează temele, locul, evenimentul, auditoriul, dar, într-o măsură mai mică sau mai mare, o tuşă de umor se pretează cam peste tot. Deci, doamna Dăncilă, mă ofer să vă ajut pro bono, pentru o mai bună imagine a ţării, o ţară care e şi a mea, dar şi a dvs. Și e şi a românilor care ar aprecia să vă doriţi să nu mai greşiţi când ne reprezentaţi ţara, deci pe noi toţi”, a comentat Cristina Țopescu pe contul său de socializare.

Loading...