Cristina Spătar, un nou iubit, o nouă operație estetică. Dezvăluiri în premieră

cristina-spatar.jpg

cristina spatar
Cristina Spătar încearcă să se regăsească după divorț
foto: arhivă personală

S-a săturat să tot plângă şi să se roage în van pe la biserici. Cristina Spătar (46 de ani) a trecut, în sfârşit, peste lunga depresie cauzată de divorţul prin care a trecut în 2016, a plecat din vila conjugală, iar acum iată că i-a zâmbit și Cupidon.

Din cauza problemelor familiale, care au culminat cu plecarea din vila fostului soț, fiind nevoită să se mute cu chirie, împreună cu cei doi copii, Cristina Spătar a rărit aparițiile la evenimente mondene. Asta până zilele trecute, când Cristina şi-a făcut apariţia la ziua prietenei sale, Oana Roman (43 de ani). Cântăreaţa ne-a luat prin surprindere atunci când am întrebat-o dacă și-a refăcut viața.

"Am un iubit. Toarte fetele au un iubit, eu de ce să nu am?”. Iată că și în plan fizic solista are de gând să bifeze niște transformări. Deşi are la activ mai multe operaţii estetice, Cristina Spătar are de gând să-şi mai facă una. "De la stres, de la toate, mai luăm două-trei kilograme. Am burtă şi nu-i bine. O să apelez la o liposucţie ceva. Fac şi mult sport. Acum am o antrenoare, o fată, să vezi ce face cu mine! Dacă în două luni nu obţin rezultate, mai fac o operaţie. Eu sunt familiarizată. Am operaţii la sâni, la nas. Nu-i problemă. Forever!", ne-a declarat Cristina Spătar.

tibi-varzaru-2.jpg

cristina spatar
În 2017, Cristina Spătar a fost surprinsă sărutându-se cu antrenorul ei de fitness, Tibi Vărzaru
foto: arhivă personală

Este pentru prima dată după divorț când Cristina Spătar face declaraţii cu privire la o nouă dragoste. Anul trecut, Cristina a fost surprinsă de paparazzi în timp ce se săruta cu antrenorul de fitness, Tibi Vărzaru, fostul iubit al fiicei lui Vadim Tudor, Jeni. Atunci însă, Spătar nu a recunoscut public relaţia cu acesta.

Citește și:

Cristina Spătar, cu silicoanele-gigant pe plajă! Imagini dezastruoase cu vechiul decolteu

 

Loading...

Citește și

  • Cristina Spătar este una dintre vedetele care atunci când este întrebată câţi ani are, răspunde fără nici o reţinere. Iată că, peste patru luni, cea supranumită regina R&B, împlineşte 47 de ani. Ea ne-a dezvăluit cum reuşeşte să menţină acul cântarului la 55 kg şi celulita la distanţă. ”Cafeaua cu lapte, caisele confiate şi tratamentele corporale sunt în lista obiceiurilor mele”, ne-a spus diva.

  • Artista şi-a pierdut mama din cauza cancerului în urmă cu 21 de ani, însă a găsit mângâiere şi sprijin în braţele fostei soacre. Deşi acum doi ani a divorţat de afaceristul Alin Ionescu (41 de ani), Cristina Spătar (46 de ani) îşi petrece în continuare sărbătorile alături de mama lui.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
2
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1