Cristina Spătar și Daniela Gyorfi, sexy în videoclipuri și la 50 de ani

s112-13-4.jpg

Daniela Györfi poartă ochelari de ”sudor”

Vârsta este doar o cifră, iar asta se vede cu ochiul liber în cazul Cristinei Spătar (47 de ani) şi al Danielei Györfi (50 de ani).

Cristina e alintată „Regina muzicii R&B” şi de ceva ani a pus cariera în cui pentru a se dedica familiei. Însă de căsnicia ei s-a ales praful, iar singurul câştig sunt cei doi copii, Albert (10 ani) şi Aida (7 ani). După divorţ, fostul soţ a izgonit-o din palatul de la Crevedia, iar artista a fost nevoită să ia totul de la capăt.

s212-13-3.jpg

Cristina Spătar a filmat în costum de baie

Şi norocul i-a surâs: are un nou iubit, iar acum revine în muzică şi tocmai a filmat un nou videoclip în ipostaze sexy. Daniela face şi ea o figură frumoasă cu o revenire în ritmuri dance, după ce solista a lansat doar piese pe ritmuri orientale.

În videoclipul piesei „40 de grade plus”, cântăreaţa îşi pune în valoare talia de viespe cu ajutorul unei salopete roşii mulate. În plus, accesoriul de bază sunt ochelarii de soare fumurii uriaşi, modelul în vogă. Artista are o fetiţă, Maria (8 ani), cu iubitul şi managerul ei, George Tal (50 de ani). 

Loading...

Citește și