Cristina Spătar: “Fosta mea soacră îmi ţine loc de mamă”

12_cristina-spatar-familie.jpg

Cântăreaţa a petrecut Revelionul cu micuţii ei, foştii socri, cumnaţi şi nepoţi
Citeste tot despre: 

Artista şi-a pierdut mama din cauza cancerului în urmă cu 21 de ani, însă a găsit mângâiere şi sprijin în braţele fostei soacre. Deşi acum doi ani a divorţat de afaceristul Alin Ionescu (41 de ani), Cristina Spătar (46 de ani) îşi petrece în continuare sărbătorile alături de mama lui.

Pe „mama Elena” o iubeşte ca pe mama ei şi o respectă enorm, pentru că la ea a găsit sprijinul de care avea nevoie când a dat de greutăţi. „Mama a murit când aveam cea mai mare nevoie de ea. Acum, soacra mea îi ţine locul”, ne-a spus, cu lacrimi în ochi, artista.

Unele persoane sunt de acord cu vorba din popor „Soacră, soacră, poamă acră!”, însă nu şi Cristina Spătar, pentru care Elena Ionescu e „a doua mamă”. Fie că e sărbătoare sau o zi obişnuită, cântăreaţa nu ezită să o sune ori să o viziteze, deşi de mai bine de doi ani a divorţat de fiul ei, Alin Ionescu.

«S-a stins la 42 de ani, chiar în braţele mele»

12_cristina-spatar-fostul-sot-alin-ionescu.jpg

Cristina Spătar şi Alin Ionescu au fost căsătoriţi 8 ani

Şi în acest an, artista a petrecut Crăciunul şi Revelionul la Crevedia, în casa foştilor ei socri, alături de cumnatul şi de cele două fetiţe ale lui, care învaţă la aceeaşi şcoală cu Aida (6 ani) şi cu Albert (9 ani). Cu glasul gâtuit de emoţie, artista ne-a spus că fosta ei soacră e femeia care a sprijinit-o în cele mai grele momente şi că îi este şi acum ca o mamă.

Pe cea care i-a dat viaţă, Angela Spătar, a pierdut-o în 1997, din cauza cancerului de colon. Cristina Spătar nu e împăcată nici acum cu ideea că nu o va mai vedea niciodată. „Mama mea a murit când eu aveam cea mai mare nevoie de ea. După trei ani de luptă cu boala asta păcătoasă, s-a stins la vârsta de 42 de ani, chiar în braţele mele. Aveam 24 de ani şi îmi amintesc cum plângeam şi cât de tare m-a durut treaba asta. Pentru mine a fost groaznic să văd cum pierd stâlpul de bază al existenţei mele. Şi acum o simt aproape, însă un rol important îl are şi fosta mea soacră. Elena este un om deosebit şi o iubesc ca pe mama mea. Mă înţeleg foarte bine cu ea şi continuăm să ne petrecem sărbătorile împreună. Are o legătură frumoasă cu copiii mei şi încerc să o păstrez. Elena mi-a fost un bun psiholog”, ne-a spus Cristina Spătar. 

De pe scenă, a mers direct la mormântul mamei

12_mama-cristina-spatar.jpg

Mama Cristinei Spataru

În noaptea dintre ani, a cântat şi în oraşul natal, Oneşti, aşa că artista a fost bucuroasă că a putut să treacă şi pe la mormântul mamei ei. “Aida şi Albert au rămas acasă, eu am concertat la Covasna, într-un peisaj de poveste, la Slănic Moldova şi în Oneşti, alături de primarul nostru, Nicolae Gnatiuc, un om tare fain. E de bun augur că am cântat la mine acasă. În plus, a fost un bun prilej să fiu mai aproape de mama mea. Sper să am un an mai bun şi să îi am pe ai mei lângă mine, aşa cum s-a întâmplat şi până acum”, a mai spus cântăreaţa.

Loading...