Cristina Șișcanu a împlinit 35 de ani. Cum a fost petrecerea-surpriză pe care i-a organizat-o Mădălin Ionescu

12-baza-cristina-siscanu-madalin-ionescu.jpg

Cristina și Mădălin se iubesc de nouă ani

Este una dintre cele mai sexy mămici, iar în ziua când a împlinit 35 de ani a radiat de fericire alături de familie și de prieteni. Cristina Șișcanu, soția prezentatorului tv Mădălin Ionescu (49 de ani), și-a sărbătorit aniversarea duminica trecută, într-o locație spectaculoasă.

Este una dintre cele mai sexy mămici, iar în ziua când a împlinit 35 de ani a radiat de fericire alături de familie și de prieteni. Cristina Cristina a dat o petrecere la care şi-a invitat apropiaţii şi cei mai buni prieteni. După naștere a slăbit considerabil, peste 27 de kilograme, iar Cristina a purtat o ținută senzațională. Rochia creată de Luiza Ganea a fost apreciată de cei prezenți la eveniment, dar și de internauți, după ce s-a fotografiat și a publicat imaginea pe rețelele sociale. Cristina Șișcanu s-a fotografiat și alături de soţul ei, Mădălin, apoi a publicat fotografia. Imaginea a fost apreciată de mii de internauți care i-au scris că arată superb şi că este extraordinar de sexy. La eveniment au fost şi finii, Anca Ciota şi interpretul Phelipe, care îi sunt mereu aproape la toate evenimentele mondene. 

Loading...

Citește și

  • cristina siscanu madalin ionescu

    După ce s-a retras din televiziune, Cristina Șișcanu a reușit să se reorienteze și să strângă o numeroasă comunitate online. Pe pagina de Instagram, acolo unde își ține la curent fanii cu viața profesională, dar și cu cea personală, Cristina este atentă să livreze conținut de calitate, mai ales că o parte din venitul lunar vine de acolo, unde promovează din când în când produse, reclamă pentru care este remunerată. Cel care o ajută în realizarea pozelor pe care le vedem pe rețelele sociale este chiar soțul său, Mădălin Ionescu.

  • Este cu totul altă persoană! Săptămâna trecută, soţia lui Mădălin Ionescu a atras toate privirile la Gala Premiilor Radar de Media, unde a afişat o siluetă de viespe, cu aproape 30 kg în minus. Cristina Şişcanu ne-a povestit, în exclusivitate, cum a slăbit şi ce meniu a urmat pentru a scăpa de kilogramele acumulate după sarcină.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1