Cristina Șișcanu, eliminată de la «Survivor România»: «Nu am reușit să adun puncte»

82934732_155221062585477_757776889807896576_o.jpg

Cristina Șișcanu a fost eliminată de la Survivor România

Competiția Survivor România devine din ce mai tensionată, mai ales că în echipa Faimoșilor există anumite conflicte care nu au trecut neobservate. În special, Cristina Șișcanu a fost protagonista fiecărei discuții, iar membrii echipei au propus-o spre eliminare, alături de Elena Ionescu și Asiana Peng.

Pentru unii concurenți de la «Survivor România», parcursul în competiție se apropie de final. DIn cauza probelor pierdute, echipa Faimoșilor a fost nevoită să aleagă trei nume pe care le-au propus spre eliminare, urmând ca publicul să definitiveze dicizia lor, trimitând acasă un membru.

Asiana Peng nu a putut participa la probele din ultima ediție difuzată a emisiunii din cauza unor probleme medicale care au făcut-o să ceară ajutor specializat și să fie spitalizată. Alături de Asiana, spre eliminare au fost trimite și Elena Ionescu, ex Mandinga și Cristina Șișcanu, soția lui Mădălin Ionescu.

82863755_155176065923310_7378435011990519808_o.jpg

Echipa Faimoșilor a pierdut un membru

„Primul concurent eliminat din competiția Survivor România este Cristina Șișcanu”, spune Dan Cruceru.

„A fost o experineță interesantă, foarte intensă. Într-adevăr pe traseu nu m-am descurcat la nivelul la care trebuia să mă descurc. Din păcate nu am reușit să adun puncte. Eu sper că vor reuși să devină din ce în ce mai buni. Mă bucur că am găsit oameni cu care am reușit să leg prietenii și sper că vor ține și după show-ul Survivor. Am un amalgam de emoții, i-am îndrăgit foarte mult, înainte nu-i cunoșteam pe majoritatea, dar ne-am împrietenit. Trebuie să ne despărțim, asta e viața”

Loading...

Citește și

  • Augustin Viziru face flotări în mijlocul naturii

    Augustin Viziru, actorul din producțiile „Umbre” şi „Faci sau taci”, s-a hotărât să se facă băiat de casă şi să se însoare. Augustin Viziru a luat hotărârea înainte de a pleca la reality-show-ul „Survivor – România” (Kanal D), unde spera să facă ceva bani pentru viitoarele evenimente importante din viaţa lui. Click! a aflat detalii importante din viaţa actorului de seriale şi telenovele.

  • Ruby s-a confurntat cu probleme foarte grave la Survivor România și a fost dusă de urgență la spital, din cauza faptului că starea ei s-a agravat. Totul s-a petrecut în timpul nopții, Ruby a fost transportată cu o barcă.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1