Cristina Rus şi fiica de 3 ani, parada modei cu haine de firmă

8-vedete-foto-1-6-col-cu-banda.jpg

Cristina Rus poartă o geantă Gucci de 1.500 de euro, iar fiica ei o geacă Ferrari, de 100 de euro
Foto: Blitz

Cum a dat căldura, cum toate mămicile-VIP şi-au scos odraslele în parcuri! Fotoreporterii Click! au surprins imagini în exclusivitate cu fiica Cristinei Rus. Micuţa, care seamănă leit cu tăticul, este îmbrăcată ca de pe podium.

Fostă cântăreaţă în trupele Sing Sing BB şi Blondy, actuală soţie de milionar, Cristina Rus (35 de ani) a renunţat în urmă cu şase ani la cariera artistică şi s-a dedicat în exclusivitate celei de mămică. Blonda i-a făcut bogătaşului Dragoş Bîlteanu doi moştenitori: un băieţel (şapte anişori), căruia i-a dat numele tatălui, Dragoş, şi o fetiţă în vârstă de trei anişori, care-i poartă ei numele, Cristina Maria. Micuţa îi seamănă leit tăticului, asta se vede cu ochiul liber, din pozele surprinse în exclusivitate de fotoreporterii Click! Zilele trecute, Cristina a profitat de vremea însorită şi şi-a scos odrasla în parcul din apropierea casei. Moda e lege în casa vedetei. Ea a purtat ţoale de firmă, pantofi cu toc, jeanşi şi cămaşă imaculată, piesa de rezistenţă fiind poşeta Gucci, de 1.500 de euro. Se pare că şi micuţa are deja o firmă preferată. Pe geaca roşie se poate observa sigla Ferrari, iar o astfel de piesă costă aproximativ 100 de euro. La plimbare le-a însoţit şi bona filipineză.

8-vedete-foto-3-3-coladfgsdfg.jpg

Micuţa Carolina face legea în familia Alex Ciucu - Alina Sorescu
Foto: Blitz

 

Tot în parc a fost surprinsă şi familia Ciucu. Alex şi Alina (30 de ani) şi-au dus fiica cea mare, pe Elena Carolina (3 ani), în parcul Herăstrău.

8-vedete-foto-2-2-col-cu-bandaadfgsdfg.jpg

Fiul cel mic al Luminiţei Anghel e tare drăgălaş cu plete
Foto: Blitz

 

O altă mămică împlinită este Luminiţa Anghel. La 48 de ani, solista se împarte între carieră şi familie, iar noi am surprins-o la cumpărături, cu drăgălaşul Filip (5 ani), fiul ei cel mic. De remarcat ce plete bogate are puştiul.

Loading...

Citește și

  • Solista Cristina Rus (35 ani) pare neschimbată însă soțul ei, milionarul Dragoș Bîlteanu (38), a slăbit enorm după ce a fost acuzat de evaziune fiscală de 13 milioane de euro.

  • cristina rus andreea banica blondy

    La patru ani de când s-a dedicat familiei, Cristina Rus se întoarce pe scenă. Blonda, care între timp s-a căsătorit cu omul de afaceri Dragoş Bălteanu cu care are un băieţel, va cânta, sâmbătă seară, într-un concert cu Andreea Bănică. Cele două au format în anul 2001 trupa Blondy.