Cristina Ich si Alex Pițurcă și-au botezat băiețelul într-un cadru de poveste. Ce decor luxos au ales!

untitled-1.jpg

Cristina Ich și Alex Pițurcă și-au creștinat fiul

Cristina Ich și Alex Pițurca și-au botezat astăzi băiețelul, iar cadrul pe care l-au ales a fost unul de basm. Alături de ei au fost rudele, dar și cei mai apropiați prieteni ai cuplului care nu au putut lipsi la un asemenea eveniment. Cristina a publicat mai multe fotografii de frumoasa petrecere pe rețelele de socializare, iar atmosfera a fost una de vis.

Cei doi părinți i-au pregătit micuțului cea mai frumoasă petrecere de botez din câte s-a văzut. „E botezul fiului nostru. Sunt emoționată. N-am vrut să spun, dar asta se petrece acum”, a spus Cristina ICH. 

Vedeta a avut grijă ca fiecare detaliu să fie pus la punct și nimic să nu meargă prost. Astfel că, cadrul de poveste unde l-a creștinat pe Noah, fiul ei, a fost unul perfect. 

Deși ne așteptam să țină secret această petrecere, așa cum ne-a obișnuit ea, nu s-a putut abține și a împărtășit cu toți prietenii virtuali de pe Instagram fericirea. 

De la petrecere nu a lipsit voia bună, muzica, dansul, iar alături de ei au fost prezenți și cei mai buni prieteni, cu care s-au distrat de minune. Locația a fost una specială, astfel că, celebrul cuplu și-a sărbătorit fiul și l-au creștinat la Mogoșoaia, într-un cadrul de basm. 

Cristina Ich a mărturisit pe Instagram că nu se aștepta ca o petrecere de botez să fie atât de greu de organizat, astfel că, toate planurile pe care le aveau de nuntă vor fi reconsiderate. 

 

Ce spune Alex Pițurcă despre relația cu Cristina Ich

Alex Pițurcă și Cristina Ich trăiesc o poveste de dragoste ca în filme și se gândesc chiar și la nuntă. Alex Pițurcă este mai fericit ca niciodată de când formează un cuplu cu frumoasa Cristina Ich. Cei doi și-au declarat iubirea public, și de atunci, sunt în centrul atenției presei.

Alex Pițurcă și Cristina Ich se gândesc și la nuntă, dacă lucrurile vor decurge așa cum și-au plănuit. Fiul lui Victor Pițurcă este foarte îndrăgostit de «prințesa Instagramului», așa cum a fost supranumită Cristina Ich.

"Sunt cel mai fericit om. O iubesc cum nu am mai iubit până acum și simt că este jumătatea mea. Nu excludem nici posibilitatea de a ne căsători, dar până atunci vrem să ne trăim iubirea, să ne bucurăm de ea fără să ne gândim la altceva. Cristina este o femeie miraculoasă, pe care mi-a trimis-o Dumnezeu", a declarat Alex Piţurcă.

Loading...

Citește și