Cristina Ich şi Alex Piţurcă s-au despărţit. Fotbalistul nici nu vrea să audă de împăcare

untitled.png

foto
Cristina şi Alex s-au despărţit, după doar o lună de relaţie
Foto: Arhivă personală

O zicală cunoscută spune că dragostea durează trei ani, Alex Piţurcă şi Cristina Ich au demonstrat că nu este întotdeauna adevărat. Ei şi-au spus adio după doar o lună de relaţie pe care au trăit-o intens nu doar în viaţa reală, ci şi pe Instagram, căci Cristina a făcut risipă de declaraţii de dragoste şi de pictograme cu inimioare.

Alex Piţurcă şi Cristina Ich au format un cuplu timp de o lună, iar povestea lor de dragoste s-a încheiat la fel de brusc cum a început atunci când a fost surprinsă sărutându-se cu fostul iubit în faţa blocului în care acesta locuia. Dacă acum o săptămână, Alex se declara îndrăgostit până peste cap, considerând-o pe Cristina un dar trimis de la Dumnezeu, se pare că în prezent nu vrea să mai audă de cea alături de care îşi făcea planuri măreţe.

"Sunt cel mai fericit om. O iubesc cum nu am mai iubit până acum și simt că este jumătatea mea. Nu excludem nici posibilitatea de a ne căsători, dar până atunci vrem să ne trăim iubirea, să ne bucurăm de ea fără să ne gândim la altceva. Cristina este o femeie miraculoasă, pe care mi-a trimis-o Dumnezeu", declara acesta pentru cancan.ro.

cristina-ich-dezvaluiri-despre-relatia-cu-alex-piturca-zici-ca-mi-a-luat-dumnezeu-mintile.jpg

Cristina este adesea comparată cu Angelina Jolie
Foto: Arhivă personală

După ce Alex Piţurcă a descoperit imaginile surprinse de paparazzi, în care iubita sa îl săruta pe fostul prieten, a decis să pună capăt legăturii şi să nu îi acorde o a doua şansă. Cristina a recunoscut că a fost în vizită la fostul prieten, iar surse apropiate acesteia susţin că lucrurile nu au decurs aşa cum s-ar putea crede, judecând după cadrele fotoreporterilor.

Aceştia au povestit că ea a fost sunată de Luca, care susţinea că se simţea foarte rău. De dragul vremurilor bune şi a relaţiei pe care au avut-o timp de trei ani, Cristina nu a putut rămâne indiferentă, aşadar l-a vizitat pentru a se asigura că fostul iubit nu a păţit nimic grav. La plecare, fostul iubit ar fi insistat să fie sărutat, iar prinţesa Instagramului nu a stat prea mult pe gânduri.

Pe de altă parte, Cristina este de părere că fostul iubit a făcut intenţionat acest gest pentru a-i crea probleme. “L-am pupat pe obraz și mi-a zis să îl pup și pe gură, și l-am pupat. Nu a fost nimic altceva. După părerea mea, cred că totul a fost pus la cale de el, intenționat mi-a zis să îl pup pe gură, doar ca să ne filmeze paparazzi”, a explicat aceasta.

 

Loading...

Citește și

  • Alex Pițurcă și Cristina Ich trăiesc o poveste de dragoste ca în filme și se gândesc chiar și la nuntă. Alex Pițurcă este mai fericit ca niciodată de când formează un cuplu cu frumoasa Cristina Ich. Cei doi și-au declarat iubirea public, și de atunci, sunt în centrul atenției presei.

  • Cristina Ich este cunoscută în România pentru colaborările pe care le-a avut alături de diverși comedianți din România, dar și pentru asemănarea izbitoare cu Angelina Jolie. Ea a devenit foarte cunoscută pe rețelele de socializare, unde este urmărită de peste jumătate de milion de oameni. Tânăra din Republica Moldova pare că stă bine și la capitolul dragoste.