Cristina de la Faimoșii, plină de pete și umflături pe corp. Ce a pățit sportiva

cristina_nedelcu_1.jpg

Cristina Nedelcu s-a trezit cu umflături și pete pe corp
Foto Facebook

Competiția de la Exatlon tocmai a devenit mai dificilă pentru Cristina Nedelcu din echipa Faimoșilor, după ce sportiva s-a trezit cu pete și umflături pe corp. Se pare că fauna din Republica Dominicană nu a fost tocmai prietenoasă cu concurenta, coechipierii săi anunțând că este posibil ca aceasta să fi fost mușcată de un păianjen, iar ca urmare a veninului insectei, corpul său a avut o reacție alergică.

Cristina Nedelcu, din echipa Faimoșilor a ediției cu numărul 2 a competiției sportive Exatlon, s-a confruntat cu câteva probleme de sănătate, după ce a fost mușcată de o insectă, care se presupune că ar fi fost un păianjen. Cum condițiile sunt destul de dure în Republica Dominicană, concurenții fiind nevoiți să doarmă uneori sub cerul liber sau la baracă, în funcție de punctajul obținut de echipă, concurenții ajung uneori să aibă parte și de interacțiuni nedorite cu vietățile insulei. 

Cristina de la Faimoși a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce s-a trezit cu pete și umflături pe corp, în urma unei mușcături. Deși nu a fost oferit momentan un diagnostic de specialitate, atât aceasta, cât și coechipierii săi, au susținut că este posibil să fi fost vorba de un păianjen. 

„Cristina era puțin speriată că are umflături pe corp, nu știm de la ce”, a explicat Cristi Pulhac. „Mușcături de la un păianjen, probabil. I s-a umflat și un ochi. Știu cât sunt de periculoase insectele”, a explicat și Lili Sandu.

cristina_nedelcu2.jpg

Foto Facebook

„M-am trezit cu un ochi umflat, cu pete uriașe pe mine. Cred că m-a mușcat ceva, un păianjen. Am făcut o injecție, acum mă simt un pic mai bine. Ochiul nu s-a dezumflat de tot, nu-mi permite să-l deschid de tot. Am avut un păianjen uriaș în casă, dar l-au scos băieții. Cred că nu de la el, de la altceva. Nu am simțit ceva special. Dimineață am văzut că sunt cum sunt. Văd, dar nu văd foarte bine, e umflat și în interior și în exterior”, a susținut Cristina Nedelcu.
„Mă simt bine, s-a dezumflat ochiul. M-am trezit plină de pete, ochii umflați, urechile mi se umflau. Am primit o injecție, am fost la spital și am început să-mi revin”, a mai adăugat sportiva. 

 

Loading...

Citește și