Cristina Cioran revine pe micile ecrane? „Îmi e foarte dor de telespectatori!”

cristina-cioran111.jpg

Cristina Cioran își dorește să revină în televiziune
Foto: Captură Kanal D

Cristina Cioran a dezvăluit că își dorește să revină în televiziune, după ce o perioadă de timp a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane, în calitate de actriță sau prezentatoare tv.

Deși de meserie este actriță, Cristina a susținut că este nostalgică cu privire la emisiunile pe care le prezenta, fiindu-i dor de postura de moderator. Tocmai de aceea, ea a declarat că vrea să revină în televiziune, amintindu-și cu plăcere de momentele în care trebuia să prezinte live. Deși s-a retras pentru o perioadă din industria tv, actrița participă totuși destul de des la evenimente mondene. 

Prezentă la o deschidere a unui magazin Bucureștean, Cristina a mărturisit că vrea să se reapuce de televiziune, deoarece îi este dragă meseria de prezentator. „Duc dorul (televiziunii n.r) şi îmi e dor în principal de ce se întâmplă, de toată povestea din cadrul unei emisiuni, nu numai de ce văd telespectatorii, dar şi partea redacţională dacă vrei, partea de conţinut. Îmi e dor, foarte dor chiar şi de telespectatori. De feeling-ul acela pe care ţi-l dă o emisiune live. M-am gândit să revin. Și alţii s-au gândit. Alţii nu s-au gândit deloc. Cred că depinde de conjunctură. E aşa ca un joc de ruletă, de multe ori sunt chemate persoane potrivite în locuri potrivite, de foarte multe ori sunt chemate persoane nepotrivite”, a declarat vedeta pentru revista Viva. 

cristina_cioran2.jpg

Actrița duce dorul meseriei de prezentatoare tv
Foto: Arhivă personală

Cristina Cioran a prezentat o perioadă destul de îndelungată matinalul la Antena 1 alături de Dan Capatos, amintindu-și cu plăcere și de colegul ei de platou. 

„Mai vorbim, numai că atunci când faci o emisiune zilnică cum face el, mai ales în creierii nopţii, este foarte complicat să îţi menţii la acelaşi nivel partea socială. Pentru că tu ai un anumit program, dormi la anumite ore, când alţii poate că nu dorm. Mai mult pe sms-uri, ori e în şedinţă, ori doarme, nu poţi comunica oricum cu el, că vorbim la telefon, că vorbim pe sms-uri. Eu îi urmăresc toate emisiunile. (…) E un tip foarte relaxat. Fiind relaxat, împăcat cu el asumându-şi tot ceea ce reprezintă normal că îi e mult mai uşor”, a mai adăugat actrița.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1