Cristina Cioran a plecat la mare de ziua ei! «Bebelușa este încă la incubator!»

cristina-cioran.jpg

cristina cioran pe plaja
Cristina Cioran și-a sărbătorit ziua de naștere la mare
foto: arhiva personală

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Cristina Cioran a împlinit 44 de ani la scurt timp după ce a devenit mamă! Pentru a trece mai ușor peste trauma suferită în timpul nașterii premature, Cristina a dat o fugă la malul mării, unde a avut parte de relaxarea mult-dorită.

Cristina Cioran, care este încă în perioada de lăuzie, a postat câteva imagini cu ea pe Instagram, într-o rochie lungă de plajă, sub umbrelă. Chiar și de pe malul mării, Cristina a fost numai cu gândul la Ema, fetița ei care încă este ținută de medici la incubator.

Actrița a născut prematur, la 17 iulie, o fetiță. Medicii au decis să o externeze după doar câteva zile de la naștere, însă fiica ei a rămas internată în spital, fiind la incubator, până când va crește suficient pentru a putea fi luată acasă.

Citește și:

Cristina Cioran, adevărul despre nașterea prematură: «Am făcut toxiinfecție». Fetița e la incubator și nu mănâncă singură

Cristina Cioran are posibilitatea de a-și vizita fetița doar de două ori pe săptămână, și numai după realizarea unui test Covid. ”Ema e puternică, are o strângere de mână ca tati, zâmbet ca mami, curaj și ambiție. Nu m-au mai putut ține în spital, sunt reguli stricte… iar Ema mea a rămas în spital, la incubator, sub atenta îngrijire a medicilor care au salvat-o. Nu știu cum și nu pot să exprim ceea ce simt pentru ce au făcut pentru noi și fac zilnic pentru ea. O voi putea vizita de două ori pe săptămâna cu test Covid, o voi putea mângaia atât cât mi se va permite, ca să nu îi punem în pericol viața”, a scris Cristina, pe Instagram.

Citește și:

Cristina Cioran, vești mai bune despre bebeluș, după ce a născut prematur. “Și-a revenit, respiră singură!”

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul