Cristian Boureanu, vara şi scandalul pe litoral! Fostul politician o comite în fiecare sezon estival

cristian_boureanu_si_laura_dinca.jpg

cristian boureanu laura dinca mamaia scandal ospatar
Cristian Boureanu s-a supărat după ce unul dintre angajaţii clubului i-ar fi jignit iubita
foto: arhiva personală

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Scandalurile se ţin lanţ de Cristian Boureanu! Viaţa politicianului s-a schimbat radical după divorţul de Valentina Pelinel. El pare că acum îşi retrăieşte adolescenţa şi o face la intensitate maximă. Se iubeşte cu o tânără de 19 ani, iar prietenia cu fratele lui i-a adus numai scandaluri.

Aşa s-a întâmplat şi weekendul trecut într-un club de fiţe din Mamaia, când Cristian Boureanu a fost protagonistul unui conflict violent. Politicianul şi-a împărţit pumni cu un ospatar al localului, cel care i-ar fi jignit iubita, pe laura Dincă (19 ani). Totul a pornit, se pare, după ce unul dintre angajaţii clubului ar fi vorbit "nepotrivit" cu femeile din anturajul lui Cristian Boureanu. În acel moment, el nu se află la masă, însă când a aflat despre incident s-a îndreptat pornit să facă scandal. Nervos, el l-a căutat pe respectivul angajat şi, după ce l-a identificat, l-a luat la întrebări. Ulterior, conducerea clubului şi-a cerut scuze pentru cele întâmplate şi a promis că îl va da afară pe respectivul angajat, susţine politicianul. 

Ce spune Cristian Boureanu despre scandalul de la mare

Deşi cel care a ieşit cam şifonat din tot acest scandal este chiar Cristian Boureanu, politicianul a declarat că nu a fost vorba de nicio agresiune fizică. 

"A fost un incident neplăcut care i se poate întâmplă oricui. Lucrurile au fost gestionate însă foarte corect de conducerea clubului. Am primit asigurări că persoana respectivă va fi sancţionată şi dată afară. Conducerea şi acţionarii clubului şi-au cerut scuze pentru un incident pentru care nu am de ce să-i fac responsabili. Nu a existat niciun conflict cu ospătarii", a declarat Boureanu, potrivit Mediafax.

Anturajul lui Cristian Boureanu cu fratele lui i-a adus necazuri

Nu este prima dată când politicianul provocaă un scandal de proporţii într-un local. Anul trecut, tot pe litoral, Cristi şi Sorin Boureanu au rezervat o masă într-un club de fiţe, însă seara s-a terminat repede pentru ei, fiind scoşi cu forâa din local. Atunic, în doar câteva ore, se pare că ar fi avut loc nu mai puţin de şase scandaluri la masa lui Cristian Boureanu, iar la un moment dat au fost implicate şi fetele care îi însoţeau în altercaţie. Tot anul trecut, Cristian Boureanu s-a luat la ceartă cu afaceristul Sorin Giurgiucanu (originar din Constanţa).După câteva replici usturătoare, politicianul i-a rupt tricoul acestuia. În apărarea lui Cristian Boureanu a sărit fratele lui, Sorin, care i-a dat un picior în cap omului de afaceri.

Cristian Boureanu, înconjurat de fete după divorţ

Până să se afişeze cu Laura Dincă, eleva de 19 ani din Constanţa cu care are o relaţie stabilă de jumătate de an, politicianul a fost surprins de multe ori prin cluburi în compania unor domnişoare cu care se distra de mama focului. A devenit client fidel şi al cluburilor din Bucureşti unde se ţin petreceri şi a reuşit să facă cuceriri de o seară. Fostul soţ al Valentinei Pelinel a intrat în conflict şi cu Sandra N., o cântăreaţă care a declarat că între ea şi politician a fost o idilă. El a negat vara trecută relaţia amoroasă cu blonda, însă a recunoscut că o cunoaşte de când aceasta avea zece ani.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5