Cristian Boureanu se însoară a treia oară anul viitor

5-actu-1.jpg

Cristi Boureanu şi Laura Dincă sunt împreună de patru ani

După aproape patru ani de relaţie, Cristian Boureanu se însoară cu Laura Dincă. Celebrul fost politician face acest pas a treia oară, însă iubita lui e la prima experienţă de acest gen. Tocmai din acest motiv, frumoasa blondină caută o rochie de mireasă specială, pentru nunta din 2019.

În ultima vreme a avut numai ghinioane. Pe de o parte procesele cu fosta nevastă din cauza fiicei lor, pe de altă parte necazurile cu poliţia din cauza cărora a şi făcut puşcărie câteva luni bune. Doar iubirea Laurei Dincă (22 de ani) i-a mai alinat suferinţa lui Cristian Boureanu (45 de ani) şi l-a ajutat să-şi ţină fruntea sus, iar dovada aceasta de loialitate l-a ajutat să ia cea mai importantă decizie din viaţa lui. Astfel, afaceristul s-a decis să-şi pună pirostriile a treia oară, anul viitor. ”Laura şi Cristi se vor căsători în 2019. Anul acesta a fost unul în care au stat, s-au relaxat şi au stabilit lucruri importante, printre care şi nunta. Au ales şi naşii, s-ar putea să aibă chiar două perechi de naşi, dar încă nu sunt decişi cu locul. Ei vor să se căsătorească în străinătate, însă asta depinde de un lucru important, căci lui Cristi trebuie să i se ridice interdicţia de a părăsi ţara”, ne-au povestit surse din anturajul Boureanu-Dincă. 

5-actu-2.jpg

Laura a fost la Paris ca să-şi caute rochie de mireasă

Acum, viitoarea miresică este în focuri pentru a-şi găsi rochia perfectă. ”Laura este entuziasmată şi îşi doreşte o rochie specială. A fost pe la magazinele din Bucureşti, însă caută şi prin străinătate. A fost în Franţa de curând, a văzut câteva modele, dar mai are timp până la anul să găsească rochia minune”, a mai povestit pentru Click! aceeaşi sursă. Un lucru este cert, Boureanu nu vrea să facă şi cununia civilă, şi pe cea religioasă în aceeaşi zi. 

Şi fosta soţie s-a recăsătorit

5-actu-3.jpg

Pelinel s-a căsătorit cu Cristi Borcea

Cristian Boureanu are la activ două căsnicii ratate. El a mai fost căsătorit cu Irina, care i-a dăruit şi o fată, pe Ioana (17 ani). Căsnicia s-a încheiat cu scandal, după ce Irina l-a înşelat cu naşul de botez. Cu a doua soţie, fotomodelul Valentina Pelinel, Boureanu credea că va rămâne până la adânci bătrâneţi, însă povestea s-a sfârşit după 7 ani, în 2014. Gurile rele spun că blondina îl înşela cu Cristi Borcea, cu care de altfel s-a şi căsătorit recent şi căruia i-a dăruit un băieţel. În plus, Pelinel este în prezent gravidă cu gemeni.

Loading...
 
 

Citește și

  • Cristian Boureanu nu-şi mai bronzează trupul de manechin prin destinaţii exotice, din cauza interdicţiei pe care o are. Aşa că afaceristul o scoate pe Laura pe plajă la Mamaia, spre bucuria românilor, care au avut ce admira. Blondina şi-a etalat formele sexy şi chiar mai mult de atât!

  • Acum doi ani s-a înscris la o Facultate de Management din București, însă în paralel a început și afacerea cu haine. Pentru că nu a avut timp de amândouă, iubita lui Cristian Boureanu a hotărât să se retragă din prima activitate. Laura se gândește să studieze în străinătate, în domeniul pe care se axează în acest moment.