Cristian Boureanu s-a despărțit de Laura Dincă după 6 ani. «A fost frumos, dar s-a terminat»

cristian-boureanu-laura-dinca.jpg

cristian boureanu si laura dinca
Cristian Boureanu și Laura Dincă s-au despărțit după șase ani de relație
foto: arhiva personală/Facebook

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Cristi Boureanu (48 de ani) și logodnica sa Laura Dincă (24 de ani) s-au despărțit după șase ani de relație. Când toată lumea aștepta ca cei doi să anunțe data nunții, fostul politician a confirmat despărțirea. ”A fost frumos, dar s-a terminat”, a declarat Boureanu pentru Național.

Cristian Boureanu și Laura Dincă formau unul dintre cele mai sexy cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au trecut prin multe împreună în cei șase ani de relație, în care Laura a avut de gestionat relația cu fiica adolescentă a fostului politician, în cea mai dificilă perioadă a vieții ei. Însă când toată lumea aștepta nunta, Boureanu a dat vestea despărțirii.

Boureanu a fost foarte clar, relația cu Laura Dincă s-a încheiat. „După 6 ani de relație cu Laura, 6 ani și jumătate aproape, am luat decizia să ne despărțim, spre bucuria multora… A fost frumos, s-a terminat, este singura declarație pe care o dau. Să nu se obosească presa să mă sune pentru că nu mai sunt persoană publică și nu dau nici un fel de declarație”, a precizat, pentru Național, fostul politician.

Vestea separării cuplului Cristi Boureanu-Laura Dincă este cu atât mai suprinzătoare cu cât, în urmă cu doar câteva luni, cei doi vorbeau despre nuntă și copii.

Povestea de dragoste dintre Cristi și Laura a început în 2015, după o perioadă grea traversată de fostul politician (divorțul de Valentina Pelinel). În 2018, Laura și Cristi s-au logodit, visând la o familie cu mulți copii. Subiectul „căsătorie” a fost tot timpul pe buzele îndrăgostiților, însă problemele ivite pe parcurs au făcut ca nunta să tot fie amânată.

Citește și:

Laura Dincă vrea să se mărite cu Boureanu după ce acesta scapă de problemele cu legea

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5