Cristian Boureanu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

2-bd-1 boureanu.jpg

cristian boureanu scandal trafic politist audieri
Cristi Boureanu riscă trei ani de închisoare
Foto: Dorin Constanda

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

A fost o a doua noapte grea pentru Cristian Boureanu. Fostul deputat a fost scos în secret de la spitalul Floreasca şi dus la audieri. După 8 ore în care a dat explicaţii în faţa magistraţilor, politicianul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Decizia vine după scandalul de joi noaptea, când Boureanu a fost filmat în timp ce lovea sub centură un poliţist. În replică, el neagă însă toate acuzaţiile şi susţine că oamenii legii i-ar fi adus injurii şi l-au trântit la pământ.

Scandalul provocat de Cristian Boureanu, joi noaptea, în trafic, după o seara de petercere la restaurant, îl costă scump pe fostul parlamentar. 
Totul a început de la un control de rutină al poliţiştilor. maşina în care era Boureanu a fost oprită, iar agentul i-a cerut şoferului maşinii să prezinte actele, moment în care fostul parlamentar s-ar fi enervat.
“A început să ameninţe şi să adreseze cuvinte triviale poliţiştilor fapt pentru care i s-au solicitat documentele. Acesta a refuzat să le prezinte devenind din nou recalcitrant şi lovind în zona inghinală un poliţist şi prinzându-i acestuia mâna în uşa”, spun reprezentanţii Brigăzii de Poliţie Rutieră.
Cristian Boureanu a fost încătuşat sub acuzaţia de ultraj şi condus la audieri, dar după patru ore, politicianului i s-a făcut rău şi a fost transportat cu o ambulanţă la Spitalul de Urgenţă Floreasca, unde şi-a petrecut toată ziua de vineri, fiind supus unui set amănunţit de investigaţii.
Medicii au fi stabilit că are o lovitură la cap şi o fractură de sinus maxilar şi au anunţat că rămâne internat. Cu toate acestea vineri după-amiază, în mare secret, Boureanu a părăsit spitalul şi a mers la sediul Brigăzii rutiere de poliţie că să fie audiat. El este cercetat pentru ultraj contra bunelor moravuri şi riscă până la trei ani de închisoare.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

 • cristian boureanu scandal politist

  Numele lui Cristian Boureanu (45 de ani) este din nou în mijlocul unui scandal de proporţii. Noaptea trecută fostul parlamentar a avut o altercaţie cu poliţiştii de la Rutieră şi a ajuns la spital după ce s-a bătut cu unul dintre ei. Politicianul s-a ales cu dosar penal pentru ultraj, după ce l-a agresat pe unul din polițiști. Apropiaţii lui au, însă, altă variantă a poveştii şi susţin că Boureanu a fost provocat să facă circ.

 • cristian boureanu, scandal, politist, bataie

  Scandal de proporții joi spre vineri noapte (8-9 iunie) în Capitală. Cristian Boureanu a lovit în zona inghinală un polițist și i-a prins mâna în portiera mașinii. Acesta a devenit recalcitrant în momentul în care mașina în care se aflau el și prietena lui a fost trasă pe dreapta, Laura, care conducea, a fost legitimată. A fost încătușat și dus la audieri, iar acum se află la spital.

 • ioana boureanu cristian boureanu

  Sângele apă nu se face, iar proverbul e valabil şi pentru Ioana, fiica rebelă lui Cristian Boureanu, care toamna trecută îşi acuza tatăl de violenţă şi dădea declaraţii la poliţie împotriva lui. Joi noapte lucrurile au luat o turnură neaşteptată şi din duşmani, cei doi au toate şansele să se împace. Surse din anturajul fostului parlametar au povestit că adolescenta a fost extrem de îngrijorată după incidentul în care tatăl său a agresat un poliţist şi a rămas inert câteva minute pe caldarâm şi a încercat să afle totul despre starea lui de sănătate.

 • monica tatoiu operatie sold

  Cristian Boureanu este din nou în centrul atenției, după ce a fost protagonistul unui scandal în centrul Capitalei, joi noapte spre vineri, 9 iunie. Aflat în mașină alături de iubita sa, pe scaunul din drepta, fostul politician a intrat în conflict cu un echipaj de poliție.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5