Cristian Boureanu e aproape de-o vârstă cu "tata socru". Laura Dincă și-a sărbătorit tatăl în casa iubitului

laura_dinca_parintii_ei_si_cristi_boureanu.jpg

laura dinca, cristi boureanu si parintii ei la ziua tatalui
Mama Laurei Dincă este de aceeași vârstă cu viitorul ginere, are 47 de ani, iar zilele trecute, tatăl Laurei a împlinit 51 de ani.
foto: arhivă personală

Nu i se adresează cu "dumneavoastră" și nici ”tată” nu îi spune. Cristian Boureanu și tatăl iubitei lui par mai degrabă frați, nicidecum viitor ginere și socru. Laurențiu Dincă a împlinit zilele trecute 51 de ani și s-a serbat cu fast, în Capitală.

Anul acesta se împlinesc cinci ani de când Laura Dincă și Cristian Boureanu formează un cuplu. Nu sunt căsătoriți, dar fostul politician este văzut deja ca un ginere de părinții iubitei, mai tânără decât el cu 24 de ani. Ba, mai mult, acesta se înțelege de minune cu socrul, dat fiind că sunt de vârste apropiate.

parintii laurei dinca.jpg

parintii laurei dinca cu tort aniversar
Părinții Laurei Dincă au petrecut în casa viitorului ginere
foto: arhivă personală

Mama Laurei este de aceeași vârstă cu viitorul ginere, are 47 de ani, iar zilele trecute, tatăl tinerei a împlinit 51 de ani. În cinstea aniversatului, Laura și Cristi au organizat o petrecere, în casa lor luxoasă, din București, cu baloane, preparate gustoase, tort și șampanie. Soții Dincă au ciocnit pahare de șampanie,  iar în filmulețul de pe Instagram, postat de Laura, "socrul" și "ginerele" par mai degrabă frați sau prieteni buni.

Cristian Boureanu a mai fost căsătorit de două ori, cu Irina Boureanu, cu care are o fiică, dar și cu fotomodelul Valentina Pelinel.

boureanu_si_laura_.png

laura dinca si cristian boureanu imbratisati
Laura Dincă și Cristian Boureanu sunt împreună de cinci ani
foto: arhivă personală
Loading...

Citește și

  • Uite cum îşi ispăşeşte Boureanu pedeapsa! În mai, fostul politician a fost condamnat la un an şi nouă luni de închisoare cu suspendare pentru că a lovit un poliţist. Timp de doi ani el trebuie să stea cuminţel, să raporteze la poliţie orice mişcare şi chiar să presteze muncă în folosul comunităţii. Probabil că exact asta face în fiecare weekend pe plajele de fiţe de la Mamaia.

  • Cristian Boureanu nu se lasă! Fostul deputat îşi va continua în instanţă răfuiala cu poliţistul cu care s-a bătut în trafic în urmă cu doi ani. Este decis să meargă până în pânzele albe şi îi va deschide şi el proces poliţistului. Are însă şi planuri mai „optimiste”: se pregăteşte de nuntă, cu iubita lui, Laura Dincă.