Cristi Borcea, luat la întrebări de Denise Rifai: “Le-ați cumpărat tăcerea soțiilor dumneavoastră?”

cristi_borcea_-_40_de_intrebari_cu_denise_rifai.jpg

cristi borcea
Cristi Borcea, invitat în platoul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai
Sursă foto: Kanal D

Cristian Borcea este următoarea persoană publică care va răspunde întrebărilor directe adresate de către jurnalista Denise Rifai în cadrul emisiunii de pe Kanal D, "40 de întrebări cu Denise Rifai". Marți, 19 ianuarie, fostul acționar al clublului Dinamovist va oferi răspunsuri privind viața sa personală tumultosă, dar și averea impresionantă pe care o deține.

În vârstă de 50 de ani, acesta a avut parte, de-a lungul timpului, atât momente de glorie, cât și de declin, în plan personal și profesional, iar unele dintre aceste momente dificile s-au petrecut în spatele gratiilor, dupa condamnarea sa în Dosarul Trasferurilor și al Retrocedărilor ilegale de terenuri din Constanța. Reîntos în sânul familiei, după o condamnare cu executare, afaceristul pare mai fericit ca oricând alături de Valentina Pelinel și copiii pe care îi are împreună cu fostul fotomodel. 

Cristi Borcea va intra sub tirul întrebărilor lui Denise Rifai, telespectatorii având ocazia să descopere lucruri mai puțin cunoscute, din viața celebrului afacerist român, care au ținut, mult timp, primele pagini ale ziarelor. 

2_3-col-borcea-si-valentina_0.jpg

Crisi Borcea și Valentina Pelinel sunt părinții a trei copii
Sursă foto: Arhivă personală

“Ați fost otrăvit cu argint viu?”, “Ați sedus-o pe judecătoarea care v-a achitat?”, “Cum se fac banii din închisoare?”, “Sunteți un om fără scrupule în amor?”, “Ați lovit vreodată o femeie?”, “Le-ați cumpărat tăcerea soțiilor dumneavoastră?”, “Cui îi mulțumiți pentru averea dumneavoastră?”, “Poate Cristi Borcea să fie bărbatul unei singure femei?”, acestea sunt câteva dintre cele 40 de întrebări  la care va trebui să răspundă Cristi Borcea, în ediția de marți, 19 ianuarie, difuzată de la ora 22:15, a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”. 

Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei

borcea-pelinel-copii1.jpg

copii cristian borcea si valentina pelinel
Cristi Borcea și Valentina Pelinel, alături de Milan și de gemenele Indira Maria și Rania Maria
Sursă foto: Arhivă personală

Are 9 copii cu patru femei. Fostul acţionar dinamovist a avut o căsnicie de 22 de ani cu Mihaela, femeia care i-a dăruit trei copii: Patrick (21 de ani) şi gemenii Melissa şi Angelo (18 ani). În timpul mariajului, Borcea a cunoscut alte două femei, şi anume pe fotomodelul Alina Vidican şi pe avocata Simona Dana Voiculescu. Pe prima a cunoscut-o în 2003, când blondina a renunţat la cariera în modă. Ea i-a fost amantă fostului acţionar de la Dinamo până în 2011, când acesta a hotărât să divorţeze de Mihaela şi să o ia de soţie pe Alina. Deşi spunea că o iubeşte enorm, Borcea a înşelat-o şi pe Alina, nu doar pe soţia sa. În 2007 a cunoscut-o pe avocata Dana Voiculescu, iar în 2008, din iubirea lor, a apărut o fetiţă, Andreina Carolyn Christine, acum în vârstă de 12 ani. Alina Vidican i-a dăruit o fetiţă şi un băieţel, pe George Alexandru (7 ani) şi pe micuţa Gloria (4 ani). Alături de cea cu care s-a căsătorit în 2018, Valentina Pelinel, are trei copii. 

Loading...
 
 

Citește și

  • Dezvăluiri fabuloase făcute de Cristi Borcea în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, de pe GSP.RO. Fostul acționar dinamovist a vorbit despre cei 5 ani petrecuți în pușcărie, unde o vreme a împărțit celula cu Victor și Giovani Becali, dar și despre momentele de intimitate cu Valentina Pelinel, soția pe care n-a dus-o, spune el, niciodată la camera intimă.

  • valentina pelinel si cristian borcea

    Valentina Pelinel (39) şi Cristian Borcea (50) sunt părinţi cu normă întreagă în perioada izolării. Afacerile au trecut pe plan secund, iar o bună parte din timp este dedicată acum celor trei copii pe care îi au împreună, Milan şi gemenele de un anişor. Deşi s-ar putea crede că viața de familie nu este tocmai liniștită cu un puști de trei ani, mereu pus pe șotii și doi bebeluși, iată că Valentina demonstrează încă o dată că este o mamă care face față oricărei situații. Secretul? Multă răbdare şi un ajutor de nădejde!