Credeai că Andreea Esca e sexy? Stai s-o vezi pe mama ei în costum de baie

esca_13.jpg

andreea esca
Andreea Esca (43), mereu cu zâmbetul pe buze
foto: arhivă personală

Andreea Esca (43 de ani) și-a sărbătorit mama marți, 7 iunie, într-un mod inedit. Știrista a postat o imagine alb-negru, cu mama ei în costum de baie, pozând artistic pe o motocicletă. ”Ești cea mai tare mamă pe care mi-o putea oferi Dumnezeu”, a scris vedeta în dreptul imaginii.

Cei care au crezut vreo clipă că imaginea ar fi, de fapt, un decupaj dintr-un film franțuzesc la modă în anii ’70, au fost cârcotași degeaba. Tânăra blondă, cu forme perfecte și zâmbet misterios este chiar mama Andreei Esca, femeia despre care vedeta spune că a fost cea mai ”cool”, încă de pe vremea când acest termen nu se inventase.

mama_andreea_esca.jpg

mama andreea esca
Mama Andreei Esca, într-o imagine din tinerețe
foto: arhivă personală

 

”La mulți ani, MAMA mea «cea mai cool» încă de pe vremea când nu exista această expresie! Ești cea mai tare mamă pe care mi-o putea oferi Dumnezeu! Te iubesc!”

Mereu cu zâmbetul pe buze, Andreea Esca (43 de ani) este cea mai nonconformistă știristă de la noi. Vedeta a spus mereu că dezinvoltura de care dă dovadă la vârsta adultă se datorează relației speciale pe care a avut-o cu mama ei cât a fost copil. Mama Andreei a fost asistentă medicală de sală de operație, la Institutul Oncologic din București.

Încurajată să încerce totul și să nu-și bată prea mult capul cu ”gura lumii”, Andreea Esca încearcă să aplice aceleași principii cu propriii copii, Alexia (16 ani) și Aris (13 ani).

Loading...
 
 

Citește și

 • andreea esca alexandre eram

  Andreea Esca și Alexandre Eram sunt soț și soție de 15 ani. Cei doi s-au căsătorit în aprilie 2000, cu câteva luni înainte să se nască primul lor copil, Alexia. Cum sfârșitul anului reprezintă un moment al bilanțurilor, vedeta PRO Tv a găsit în cutia cu fotografii o imagine de colecție cu soțul ei, de pe vremea când erau doar iubiți, cu 18 ani mai tineri.

 • andreea esca stirile pro tv

  Vedeta incontestabilă a postului de televiziune PRO Tv pare să se gândească serios la o schimbare d emacaz în 2016. Mai multe semne arată că Andreea Esca își pregătește plecarea de la PRO Tv, televiziunea la care prezintă știrile din prima zi de emisie, 1 Decembrie 1995.

 • andreea esca stirile pro tv

  Dan Negru a bătut măr PRO TV, de Revelion, având audienţe de peste 10 ori mai mari. Numai că echipa lui din Antena 1, în loc să se bucure de o primă babană, s-a ales cu salariul micşorat pe o lună, din cauza difuzării videoclipului ”O zi liniştită”, al lui Gabriel Cotabiţă, în care apare... Andreea Esca.

 • andreea esca stirile pro tv

  Machiajul de televiziune a început să-şi lase amprenta pe chipul Andreei Esca. Vedeta Pro tv a recunoscut că are probleme cu ridurile care s-au format în jurul ochilor şi încearcă să le rezolve, deşi nu sunt prioritatea ei numărul unu, cu produse cosmetice şi măşti.