CRBL face reclamă la hârtie igienică, la 7 ani după ce s-a pozat pe WC

18_crbl2.jpg

2019 Se luptă cu sulurile de hârtie igienică

Celebrul solist Eduard Mihail Andreianu (40 de ani) sau CRBL, pe numele său de scenă, are un an plin, pe plan profesional, care îi bagă bani frumoși în pușculiță.

A câștigat 50.000 de euro, alături de Oase, la celebrul concurs ”Asia Express”, de la Antena 1, apoi cei doi premianți au promovat portalul lajumate.ro.

18_crbl-1.jpg

2012 - A făcut furori cu poza din baie

CRBL a mai semnat recent un contract bănos, alături de soția Elena și de fiica lor, Alessia, în vârstă de nouă ani. Ei sunt protagoniștii unei reclame amuzante la hârtie igienică. Aceste filmări vin, surpriză, la șapte ani după ce artistul și-a postat pe conturile sociale o poză din baie, în timp ce stă pe ”tron” și butonează tastatura telefonului. Dar CRBL a mai realizat alte două spoturi publicitare, alături de familie, la un robot de bucătărie și la o firmă de telefonie mobilă.

Loading...
 
 

Citește și

  • Asia Express a ajuns la marea finală, iar cele două echipe rămase în concurs au dat tot ce au avut mai bun pentru a câștiga premiul cel mare de 30.000 de euro. CRBL, Oase, Ruby și Robert au fost foarte competitivi și au trecut prin probe la care nu s-au gândit niciodată că vor fi supuși. Însă numai o echipă a fost vrednică de marele premiu. CRBL și Oase au fost cei doi norocoși care au intrat în posesia banilor și a premiului cel mare.

  • Prima parte a etapei finale a celui mai dur reality show din Asia Express – Drumul Elefantului a dus aventura la un alt nivel, iar cele trei echipe care au reuşit sã ajungã pânã aici s-au arãtat încã de asearã dispuse sã facã orice pentru a pune mâna pe trofeu şi pe marele premiu în valoare de 30.000 de euro. Din păcate, Cocuța și Bogdan au fost eliminați de la Asia Express, lăsându-i pe Ruby, iubitul ei, Robert, CRBL și Oase să se lupte în marea finală.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1