Crăciun ratat pentru Cornelia Patrichi! „M-am făcut de râs”

cornelia-patrichi-italia_3.jpg

cornelia patrichi
Cornelia Patrichi s-a stabilit în Italia, la fiul ei
foto: arhivă personală

Cornelia Patrichi a avut un sfârșit de an de coșmar. Și-a rugat prietenele din România să-i trimită un pachet în Italia, iar acesta n-a ajuns de Crăciun, așa cum sperau cu toții. În colet se afla mâncarea pentru masa festivă, iar femeia consideră că s-a făcut de râs în fața invitaților, care așteptau mult lăudatele produse tradiționale românești.

Stabilită de ceva timp în Italia, la fiul ei, Alexandru, Cornelia Patrichi (68 de ani), soția regretatului coregraf, Cornel Patrichi, care a murit la 5 aprilie 2016, a avut parte de ghinion la final de an.

cornelia-patrichi-italia_1.jpg

cornelia patrichi
Cornelia Patrichi s-a mutat din România pentru a scăpa de singurătate
foto: arhivă personală

”Două prietene din București mi-au trimis un pachet de 20 kg, cu produse tradiționale de Crăciun (tobă, lebăr, cârnați etc). Aveam invitați la masa de prânz, 10 persoane. Pachetul a plecat pe data de 20 decembrie din București și nu a ajuns nici astăzi. Pe data de 27 decembrie am primit un telefon de la un agent de la firma de transport, care are un magazin românesc în Arezzo, și care mă anunță că pachetul a fost lăsat la el și să mă duc să-l ridic. Practic, 200 de km dus-întors. Crăciunul meu a fost distrus, pentru că am avut speranța că îmi ajunge până pe 24 decembrie. M-am făcut de râs și m-am consumat îngrozitor. Acum trebuie să plătesc un curier de aici, din Italia, să-mi aducă pachetul, dar bănuiesc că foarte multe produse din pachet au expirat și sunt bune de aruncat. Asta pentru că lor nu le pasă și au senzația că ne fac ei nouă o favoare”, ne-a povestit, supărată, Cornelia Patrichi.

cornelia-cornel-patrichi.jpg

cornelia patrichi
Cornelia și Cornel Patrichi au fost căsătoriți 41 de ani
foto: arhivă personală

Balerin, coregraf şi actor, Cornel Patrichi a făcut istorie la Teatrul “Constantin Tănase” din Bucureşti, dar şi la teatrul “Fantasio” din Constanţa. În 1987 s-a mutat cu soţia sa în Italia, fondând în Toscana propria şcoală de balet, Dance Studio Patrichi. Timp de 11 sezoane, până în 2012, Cornel Patrichi a fost jurat în show-ul “Dansez pentru tine” (PRO TV). A fost răpus de cancer, la 72 de ani.

Loading...

Citește și

  • cornelia patrichi

    În decembrie, văduva lui Cornel Patrichi a plecat în Italia, acolo unde locuiește fiul ei. Soția regretatului coregraf Cornel Patrichi va sta o perioadă mai îndelungată în străinătate, pentru că va avea grijă de nepoțica ei, Tea Matilde, așa că și-a lăsat caseledin România în grija unor vecini.

  • cornel, patrichi, boala, balerin

    Cornel Patrichi (72 de ani) a murit. Fostul coregraf a murit marți după-amiază în locuința lui din București, în urma unei boli grave care l-a macinat în ultimele luni, informează Mediafax. Fiul său, Alexandru, a apucat să-l mai vadă în viață după ce și-a schimbat biletele de avion în ultimul moment.