Bebe Cotimanis, despre plecarea de la PRO TV: «Contractele au devenit mai subţiri, iar eu nu am acceptat asta»

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Interpretul inginerului din serialul "Vlad", actorul Constantin Bebe Cotimanis (65 de ani) a plecat anul acesta de la Pro TV, unde era şi voice over, şi a ajuns la Prima TV.

Într-un interviu pentru paginademedia.ro, Bebe Cotimanis a dezvăluit care au fost motivele care au stat la decizia sa de a înceta colaborarea cu PRO TV. „Plecarea s-a produs din motive economice. Contractele au devenit mai subţiri, iar eu nu am acceptat chestia asta. Pentru că e muncă mea şi o respect. Au încercat să mă ţină, dar la un preţ mai mic", a spus actorul pentru paginademedia.ro. Tot în urmă cu câţiva ani a plecat după un sezon din juriu de la Românii au Talent. "Am stat acolo un sezon pentru că nu puteam să fiu foarte rău. Eu sunt eu, aşa cum sunt. Nu puteam să fiu foarte rău şi despărţirea de "Românii au talent" s-a făcut cu bună înţelegere de ambele părţi", a mai povestit Bebe Cotimanis.

Actorul Bebe Cotimanis este ”vocea” Prima TV din 5 octombrie. El poate fi auzit şi la eleviziunile sportive ale grupului Clever - Look Sport, Look Sport 2, Look Sport 3, Look 4K. Bebe Cotimanis a fost ”vocea” Pro TV timp de 25 de ani, încă de la lansarea postului.

Cine este Bebe Cotimanis

Pe numele real Constantin Cotimanis, Bebe (65 de ani) a absolvit IATC-ul în 1986 și în prezent este angajat al Teatrului Nottara, dar joacă și în spectacole de teatru independente. A debutat în cinema în 1983, cu pelicula „Misterele Bucureştilor”, apoi a jucat în mai multe filme, precum „Hotel de lux”, „Epicentru” sau „Amen”. În urmă cu mai mulți ani a debutat în telenovele, cu rolul lui Grigore Varlam, în „Lacrimi de iubire” (ACASĂ), apoi a mai jucat în alte seriale de același gen - „Daria, iubirea mea”, „Doctori de mame”, „State de România” şi „O nouă viaţă”. În 2015 a făcut parte din juriul emisiunii „Românii au talent” de la PRO TV.

 

Citește și: 

Ce transfer! Bebe Cotimanis, la Prima TV după ce a fost ”vocea” Pro Tv timp de 25 de ani

Exclusiv! Bebe Cotimanis, povestea pe care nu a spus-o niciodată: "Am lucrat pe şantier!"

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul