Cosmina Păsărin: «N-am un iubit de mai bine de doi ani»

12_cosmina-pasarin-4.jpg

Cosmina este bună de fotomodel și la 36 de ani

Cosmina Păsărin are 36 de ani, dar nici că se grăbește să-și întemeieze o familie. Dimpotrivă, singurătatea îi priește de minune: “Nu am un iubit, nu mai am o relație de doi ani. În momentul acesta sunt singură și mă bucur mult de perioada asta.

Nu îmi doresc să intru într-o relație doar de dragul de a fi cu cineva. Nu mă visez în rochie de mireasă, nici când eram mică nu mă visam la altar. Părinții nu mă presează să mă mărit, să le fac un nepoțel, sunt foarte înțelegători. Mai ales că responsabilitatea pentru o viață este foarte mare, așa că nu poți face copii doar de dragul părinților, al prietenilor sau al societății”, a declarat ea.

 

Cosmina are un trup de invidiat, așa că ea câștigă bani frumoși nu numai din prezentarea evenimentelor, ci și din modeling, arătând perfect în rochia de mireasă pe care a îmbrăcat-o, recent, la o ședință foto. Marea ei iubire a fost celebrul om de radio George Vintilă, cu care de altfel a și colaborat, anul trecut, la concursul ”Fort Boyard”, de la PRO TV.

Loading...

Citește și

  • Cosmina Pasarin

    Acum 16 ani s-a lansat ca ispită, la emisiunea “Vara ispitelor”, de la PRO TV, apoi a pozat în Playboy, în toată splendoarea, însă acum parcă a declarat război ţinutelor provocatoare. Cosmina Păsărin a ajuns de nerecunoscut, nu mai este bomba-sexy de odinioară, dar a rămas la fel de simpatică. Click! a susprins-o așa cum nu o vezi prea des: la un shooting de modă, în plină stradă.

  • În urmă cu 16 ani a fost concurentă la emisiunea “Vara ispitelor”, de la PRO TV, apoi a pozat în Playboy, în toată splendoarea, însă acum parcă a declarat război ţinutelor provocatoare.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1