Cosmina Păsărin, de nerecunoscut! Cum am surprins-o în plină stradă!

cosmina_pasarin-playboy.jpg

Cosmina Pasarin
Așa arăta Cosmina Păsărin în anul 2000, când era bombă-sexy

Acum 16 ani s-a lansat ca ispită, la emisiunea “Vara ispitelor”, de la PRO TV, apoi a pozat în Playboy, în toată splendoarea, însă acum parcă a declarat război ţinutelor provocatoare. Cosmina Păsărin a ajuns de nerecunoscut, nu mai este bomba-sexy de odinioară, dar a rămas la fel de simpatică. Click! a susprins-o așa cum nu o vezi prea des: la un shooting de modă, în plină stradă.

Doar palmele, fața și gâtul le avea Cosmina la vedere zilele trecute, când am surprins-o în plină stradă, în București, dând indicații în timpul unei sesiuni foto fashion. Exersa mersul de fotomodel, gesticula și o ajuta pe tânăra care poza cu sfaturi. Îmbrăcată în negru, din cap până în picioare, vedeta părea un adevărat personaj, iar din punct de vedere fizic nu mai aminteşte cu nimic de seducătoarea brunetă care punea bărbaţii pe jar la “Vara ispitelor”, în 2001, la Pro TV.

cosmina-pasarin-schimbata-septembrie-2018.jpg

Cosmina Pasarin
Cosmina Păsărin, surprinsă de Click! în timpul unei ședințe foto fashion, în plină stradă
foto: Mihai Ionescu

Trebuie să amintim şi pictorialele încendiare din Playboy, pe care Cosmina le-a realizat la începutul anilor 2000, prima dată singură, apoi alături de Nicoleta Luciu. Acum, bruneta care s-a iubit cu George Vintilă şi cu DJ Pagal, a slăbit foarte mult, şi-a cam pierdut formele de odinioară şi a renunţat total la ţinutele sexy.

Cosmina Păsărin, de nerecunoscut! Îmbrăcată toată în negru!

Este de admirat însă faptul că vedeta nu s-a “tunat”, aşa cum au făcut colegele ei de breaslă, având şi buzele naturale, şi sânii de la Mama Natură. În carieră, Cosminei îi merge brici, căci de când a renunțat la televiziune și a devenit maestru de ceremonii, vedeta a reușit repede să se impună în această branșă. Zilele trecute a prezentat Festivalul Sinaia Forever, iar în perioada 18-19 octombrie, Cosmina va prezenta evenimentul Timișoara Fashion Week.

cosmina-pasarin-schimbata-septembrie-2018_3.jpg

Cosmina Pasarin
Cosmina Păsărin, pe stradă ca pe podium
foto: Mihai Ionescu

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1