Cosmin de la Ca$$a Loco este un tătic de nota zece

14-vedete-1.jpg

Cosmin şi fiica lui au fost miercuri la avanpremiera filmului”Frumoasa şi Bestia”
Foto: Ranevents Facebook

Vă mai amintiţi de celebra trupă Ca$$a Loco, care a dat lovitura la începutul anilor 2000 cu piesele “Sorel” sau “Vând Fân”? Cei trei solişti, Cosmin Tudoran, Bogdan Mureşan şi Leonard Muha, şi-au întrerupt activitatea în această formulă şi acum fiecare dintre ei e pe cont propriu. Între timp, Cosmin a devenit tătic, fiind topit după micuţa Andreea.

La avanpremiera peliculei “Frumoasa şi Bestia”, realizată de Disney, eveniment care a avut loc miercuri seară, la Mall Afi, mai multe vedete au venit însoţite de copiii lor, frumuşei-foc. Printre invitaţi, l-am remarcat şi pe solistul Cosmin Tudoran, de la Ca$$a Loco, trupă care şi-a întrerupt activitatea în urmă cu trei ani.

Greu de recunoscut, căci are o ditamai barba, de pădurar, şarmantul cântăreţ s-a pozat la panou alături de fiica sa, Andreea, în vârstă de nouă ani, dar şi de Cristina, mama puştoaicei. Jovial, ca de obicei, el ne-a vorbit despre cariera muzicală, dar şi despre viaţa de familie.

14-vedete-2.jpg

Cosmin, alături de mama fiicei sale, la o prezentare de modă în urmă cu câţiva ani

 

“Nu am renunţat la muzică, acum sunt propriul meu şef şi fac ce-mi place. Am două proiecte importante. Unul muzical, «Maga şi Tudoran», în care fac piese împreună cu Gabriel Maga de la «Vunk». Sunt şi somelier (n.r - degustător de vin), ambasador al vinului. Am lansat  proiectul video «Profu’ de vin». Aici atrag atenţia asupra vinului într-o altă manieră, dar şi cu ceva umor. Public filmuleţe  şi povestesc despre experienţele mele legate de vin. Pot spune că fac ce-mi place şi asta mă bucură”, ne-a mărturisit Cosmin Tudoran. El este mândru nevoie mare de fiica lui, în vârstă de nouă ani, cu care se înţelege de minune. Drept dovadă, micuţa îl sorbea din priviri, atunci când Cosmin ne vorbea despre proiectele sale de viitor.

 

Ca$$a Loco ar putea reveni pe scenă

 

Trupa s-a înfiinţat în 1999 şi îi are în componenţă pe Cosmin Tudoran, Leonard Muha şi Bogdan Mureşan. După ce au renunţat la scenă, Bogdan s-a mutat la Bistriţa, iar Leonard a plecat în Spania, la Malaga. “Momentan suntem în pauză cu trupa Ca$$a Loco. Nu se ştie niciodată când vom reveni cu o surpriză muzicală, poate un concert, cine ştie”, ne-a mai spus Cosmin. Cei trei au prezentat la Pro TV, în 2001, primul reality- show, “Vara Ispitelor”.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1