Cornelia și Lupu Rednic au nășit un băiețel. Cum a fost botezul cu opt oameni

lupii_nasi.jpg

Cornelia și Lupu Rednic au nășit un băiețel
foto: arhivă personală

Îndrăgiții interpreți de muzică populară au avut parte, weekendul trecut, de un eveniment important în familie. Cornelia și Lupu Rednic au fost nași de botez pentru copilul unui cuplu de prieteni din Sighetul Marmației. Evenimentul s-a petrecut după regulile impuse de starea de urgență, cu oameni puțini, care au purtat măști.

Eveniment mare, weekendul trecut, pentru îndrăgiții interpreți de muzică populară Cornelia (44 de ani) și Lupu Rednic (50 de ani), care au fost nași de botez pentru micuțul Dragoș-Sorin Pohajdak. Ceremonia a avut loc într-o biserică din Sighetul Marmației, iar părinții micuțului, Sorina și Ciprian Pohajdak, au respectat regulile impuse de ordonanțele militare, adică au purtat măști în biserică și au fost doar opt persoane înăuntru.

95361630_2398924440399023_2263246180701962240_n_5.jpg

Cornelia și Lupu Rednic, alături de Sorina și Ciprian Pohajdak
foto: arhivă personală

Interpreta de muzică populară s-a aranjat ca pentru un eveniment foarte important și a purtat o rochie realizată de Geanina Punkosti. "Astăzi nași de botez! Să crească mare finuțul nostru, Dragoș-Sorin Pohajdak, astăzi încreștinat!

cornelia_si_lupu_rednic_nasi.jpg

În biserică au fost doar opt persoane
foto: arhivă personală

În biserică am purtat măști și nu am depășit numărul de persoane admis!", a scris pe pagina sa de Facebook interpreta de muzică populară. Vedeta, alături de soțul ei și familia celui creștinat, au petrecut două zile pline departe de Capitală și s-au simțit minunat. Din fotografiile postate pe rețelele sociale se vede că interpreta are o siluetă de vis și a reușit să slăbească foarte mult în ultima perioadă.

Citește și:

Deea și Dinu Maxer au amânat botezul fetiței lor din cauza coronavirusului

Cum ne vom distra de acum înainte. Nunțile, ieșirile la restaurant și saloanele cosmetice au reguli noi

 

Loading...
 
 

Citește și