Cornelia Catanga și soțul ei au renunțat la divorț! „Vom trece mereu peste probleme”

cornelia_catanga_si_padureanu.jpg

Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu au o relație de peste 30 de ani
Foto: Arhivă Click

Deși artista Cornelia Catanga dezvăluia recent că viața sa de cuplu nu mai este ca înainte și că s-ar gândi la un eventual divorț, se pare că ea și soțul ei și-au rezolvat problemele din căsnicie și sunt gata să mai adauge ani la povestea lor de iubire.

După ce Cornelia Catanga a dezvăluit, recent, că s-a separat de soțul ei, de câteva luni, divorțul fiind și el de așteptat, se pare că acum cei doi au decis să mai dea o șansă căsniciei lor de lungă durată. Până la urmă, 30 de ani de mariaj nu sunt atât de ușor de lăsat în urmă.

Cornelia Caranga și Aurel Pădureanu au decis să renunțe la divorț

Cornelia Catanga a mărturisit de curând că ea și soțul ei, Aurel Pădureanu, nu mai dorm împreună și nici nu mai mănâncă la aceeași masă din cauza certurilor tot mai frecvente din cuplul lor. Acum însă, se pare că cei doi au trecut peste divergențe și au decis că cel mai bine este să rămână împreună.
„În acest moment nu se mai pune problema de un divorț. Au fost niște divergențe între noi, încă mai sunt aceste divergențe, însă încercăm să le rezolvăm. Eu vreau să trecem peste ele. De felul meu sunt un tip optimist, așa că eu cred că vom trece mereu peste problemele care apar în viața de cuplu. Oricum, de divorț nici nu se pune problema”, a declarat Aurel Pădureanu pentru Wowbiz.

Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu sunt de peste 30 de ani împreună, însă în primăvara acestui an, cei doi s-au separat, după ce artsta și-a acuzat soțul de infidelitate. Ironia sorții a făcut ca problemele dintre ei să apară la puțină vreme după ce s-au căsătorit cu forme legale. Pe 23 octombrie, Cornelia și Aurel urmează să sărăbtorească 6 ani de la nuntă. 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1