Cornelia Catanga: «Am slăbit 13 kg de dorul fiului meu, plecat în SUA»

14-8.jpg

Cornelia este topită după Alexandru, în vârstă de 21 de ani

”Regina muzicii lăutăreşti”, Cornelia Catanga, nu mai are poftă de mâncare şi nici nu poate dormi nopţile, de mai bine de două săptămâni, de când unicul ei băiat, Alexandru Pădureanu, a plecat la New York, unde va sta patru luni. Solista ne-a spus, cu lacrimi în ochi, că numără zilele până când odorul ei va reveni acasă.

De ce i-a fost frică, n-a scăpat! Cornelia a tot amânat plecarea lui Alexandru în America, însă iată că până la urmă acesta a ajuns la New York, de unde şi-a şi postat câteva fotografii, pe contul său de Facebook.

Cântăreaţa suportă greu despărţirea: ”Nu mai pot mânca, nu mai pot dormi nopţile, de dorul lui. Am slăbit cam 13 kilograme, din momentul în care am aflat că pleacă. Eu i-am făcut bagajele, plângând, nici nu ştiam ce să îi mai pun în valiză, ca să nu îi lipsească nimic. Alexandru este mândria mea şi a soţului meu, Aurel Pădureanu. Este un pianist talentat, însă în România nu îi este recunoscut talentul, aşa că a plecat din ţară, cu speranţa că va ajunge star. Vorbim la telefon, însă îl vreau lângă mine. El m-a ajutat şi când mi-a fost rău şi am ajuns pe patul de spital, în urmă cu câteva luni, din cauza unor probleme cu tensiunea. Nu voi merge după el. Ce să fac acolo? Dacă treci graniţa, nu te mai recunoaşte nimeni, aici sunt artistă apreciată”.

Vrea să-şi pună iar implant mamar

14-9.jpg

Alexandru Pădureanu va sta patru luni la New York

Solista suferă de retinopatie pigmentară, boală care îngustează câmpul vizual şi a fost la un pas să-şi piardă vederea, în tinereţe, când a decis să păstreze sarcina: „Înainte de a ajunge la Bucureşti, doctorii mi-au zis să nu rămân însărcinată pentru că, la naştere, aş putea rămâne oarbă, dar am riscat. Am fost cu fiul meu Alex atât în Franţa, cât şi în America la control, pentru că mi-a fost frică să nu moştenească şi el această boală. Din fericire, este exclus”, ne-a  mai declarat Cornelia.

Cântăreaţa cu voce de aur a decis, ca în această perioadă, să se ocupe şi de imaginea ei. Va apela şi la o operaţie de implant mamar: ”Îmi pun din nou silicoane, căci bustul este un pic lăsat”. 

Loading...