Cornel Galeș și-a părăsit soţia şi fiica pentru Ileana Ciuculete

14-vedete-ileana-si-cornel.jpg

Cornel şi Ileana erau de nedespărţit atât la chefuri, cât şi în turnee

Cornel Galeş e un monument de tristeţe, după decesul soţiei sale, solista de muzică populară Ileana Ciuculete. S-au iubit cu patimă, iar în ultimele ei clipe de viaţă, Cornel i-a promis că îi va aduce zilnic, la mormânt, câte un trandafir alb. Click! a aflat detalii emoţionante despre povestea lor de dragoste.

Cei doi s-au cunoscut în anii ’90, în taxiul pe care îl conducea chiar Cornel Galeş. Un coleg de-al acestuia îl rugase să o ia din drum pe Ileana, pentru că el era ocupat cu altă cursă. Cornel şi Ileana au schimbat câteva vorbe, s-au amuzat şi s-au privit în ochi preţ de câteva clipe. A fost dragoste la prima vedere: „Pe Cornel l-am văzut într-un taxi. I-am spus direct că aş vrea să mă mărit, dar dacă are o familie frumoasă şi este fericit, poate să rămână acolo. I-am dat timp de gândire o lună. El a stat doar două zile, apoi a venit cu hainele la mine”, povestea Ileana Ciuculete, în urmă cu câţiva ani.

N-a fost doar un foc aprins de paie, astfel că, în martie 1992, ei şi-au unit destinele. Au vrut să serbeze anul acesta nunta de argint, dar pregătirile au fost brusc întrerupte de problemele grave de sănătate ale Ilenei. În urma unui control medical, solista a fost diagnosticată cu metastază osoasă, hepatita C şi ciroză galopantă, inima ei încetând să mai bată în 14 martie.

După divorţul de prima soţie, Cornel nu s-a mai interesat de familie. Mai mult, în urmă cu 10 ani, fiica acestuia l-a dat în judecată pentru pensie alimentară. Ea le-a solicitat judecătorilor ca soţul Ilenei Ciuculete să-i plătească pensie de întreţinere până la terminarea studiilor, deşi în acel moment era majoră. Fata lui Cornel Galeş s-a plâns magistraţilor că tatăl ei refuză să-i achite pensia de 100 de lei.

„Fosta familie e de domeniul trecutului. Fiica mea şi mama ei, care nu e deloc săracă, fiindcă are două apartamente în Bucureşti şi o casă de vacanţă la Buzău, vor doar să mă şicaneze. Fac tot felul de mizerii. Mulţi, puţini, cât au fost, eu i-am plătit fetei banii, aşa că nu vreau decât să mă lase în pace”, spunea, în replică, Cornel Galeş. Fata lui, Claudia Galeş, a împlinit recent 30 de ani, dar tot n-a căzut la pace cu celebrul ei părinte.

Ileana, acuzată de cei doi băieţi că i-a abandonat la internat

 

Dar şi Ileana Ciuculete a avut probleme cu cei doi copii ai ei, din căsnicia cu Valeriu Sfetcu. Băieţii solistei, Mugurel şi Cristian, şi-au spus of-ul în 2012, într-o emisiune tv. Ei au povestit atunci cum mama lor i-a abandonat într-un internat, unde se luptau cu ceilalţi copii, proveniţi din familii dezorganizate, să supravieţuiască: ”Mama ne-a lăsat acolo şi, deşi locuia aproape de internat, nu ne-a vizitat niciodată”, au dezvăluit ei. Totuşi, cu un an înainte de decesul Ilenei, Mugurel şi Cristian au făcut pace cu celebra lor mamă, ba chiar participau la aceleaşi chefuri. 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1