Cornel Constantiniu, externat după a șaptea operație

12-vedete-cornel-click-cata7131-2.jpg

Cornel Constantiniu suferă de Parkinson din 1993

Cornel Constantiniu (71 de ani) a trecut cu bine peste cea de-a șaptea operație din viața sa. Artistul, diagnosticat cu maladia Parkinson, s-a externat zilele trecute, după ce a stat la Spitalul Universitar aproape o lună. Soția sa, Domnița, spune că artistul se află în recuperare după această cumpănă. Artistul suferă de Parkinson din 1993 şi a avut nevoie de un neurostimulator nou, care îl ajută să ducă o viaţă cât de cât normală.

”Cornel e acasă, se recuperează. Este bine. Aparatul îl ajută să articuleze cuvintele și să nu mai tremure. Cu vorbitul e mai greu, întrucât boala e avansată, iar el are acum o vârstă. Le mulțumim din suflet medicilor care s-au ocupat de Cornel, în special doamnei dr. neurolog Ene, doamnei dr. Dabu, cea care l-a operat acum, dar și doctorului Tudor, care l-a operat în urmă cu 3 ani”, a declarat, pentru Click!, Domnița Constantiniu.

De 17 ani, solistul trăieşte cu un neurostimulator montat lângă claviculă. Acesta este legat de electrozii implantaţi în creier şi trebuie schimbat periodic. Până acum, Constantiniu a suferit două intervenţii chirurgicale pe creier şi alte patru la nivelul pieptului.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1