Corina Chiriac împlinește 71 de ani! Imagini inedite din casa artistei

corina-chiriac.jpg

Corina Chiriac împlinește 71 de ani
foto: Facebook

Chiar de ziua de Sf. Dumitru, în 26 octombrie, Corina Chiriac împlinește frumoasa și respectabila vârstă de 71 de ani, însă solista a început sărbătorirea zilei sale aniversare puțin mai devreme, așa cum a anunțat în mediul online.

Îndrăgita cântăreață de muzică ușoară a publicat pe rețelele de socializare câteva imagini chiar din locuința sa, arătându-le și prietenilor săi virtuali cum serbează această zi specială.

Corina Chiriac împlinește 71 de ani

corina-chiriac.jpg

acasa la corina chiriac
Corina Chiriac are un tonus de invidiat
foto: arhivă personală

„Dragilor, eu am început să mă serbez de astăzi! Vă doresc tuturor sănătate și La mulți ani Dumitra și Dumitru! Până la o nouă revedere, o să mai postez niște fotografii!”, a scris Corina Chiriac pe Facebook. Imaginile publicate le-au permis internauților să intre în casa vedetei, amenajată în stil rustic. 

Cu un buchet de flori în brațe și o șampanie ce aștepta să fie desfăcută, așa și-a început artista ziua de dinaintea aniversării sale propriu-zise. 

corina-chiriac1.jpg

corina chiriac zi de nastere
Corina a sărbătorit acasă împlinirea a 71 de ani
foto: arhivă personală

Corina Chiriac împlineşte luni, 26 octombrie, de Sf. Dumitru, vârsta de 71 de ani. Recunoscută pentru melodiile pentru care le-a lansat, „Strada Speranței”, „Inima ta” sau „Mama, doar mama”, Corina a făcut furori în Epoca de Aur şi cu repertoriul, şi cu prezenţa ei.

Cu un șarm special și cu o frumusețe răpitoare, interpreta a rupt inimile bărbaților, fiind una dintre cele mai iubite românce de pe vremuri. Nu are copii, s-a căsătorit o singură dată, la 43 de ani, la Las Vegas, în august 1993, cu omul de afaceri Virgil Anastasiu, (de care s-a despărțit  patru ani mai târziu), dar s-a dedicat în întregime muzicii.

Citește și:

Corina Chiriac, despre cei 5 ani în care a locuit în California: "Luam 75 $/seară, pe trei programe, la un restaurant românesc" VIDEO

INTERVIU EXCLUSIV Corina Chiriac a plecat de la Național TV după 12 ani: "Șefii știu că voiam să mă retrag după Anul Nou"

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1