Corina Chiriac cântă cu trupa Azur, Angela Similea lansează album nou. Unde le vedeți pe dive

c1.jpg

Corina Chiriac e şi prezentatoarea evenimentului

Interpreta şlagărelor “Strada Speranţei”, “Opriţi timpul!” sau “Trenul fericirii”, Corina Chiriac, nu stă o clipă locului, nici la 69 de ani.

Ea se pregăteşte intens de recitalul pe care îl va susţine pe 21 aprilie, alături de trupa Azur, care aniversează 40 de ani de carieră muzicală, în cadrul unui spectacol desfăşurat la Sala Palatului.

Nelu Vlad, solistul trupei Azur, va cânta inclusiv piesele “Mona”, “Regina nopţii”, “La o masă”, “Cenuşăreasa”, “Pe nisipul de la mare”, “Te-am crescut, copile”, “Şatra” şi “Lanţul de iubire”.

Corina va fi şi amfitrioana evenimentului. Pe scenă va mai urca Asociaţia Folclorică “Valea Prahovei”, ansamblu înfiinţat în 2014.

Preţurile biletelor: categoria VIP - 200 lei (întâlnire cu artistul), categoria 1 - 150 lei, categoria 2 - 120 lei, categoria 3 - 90 lei categoria 4 - 50 lei.

Angela Similea lansează albume cu piese de dragoste

Angela Similea (72 de ani) revine în centrul atenţiei cu două albume Best Of, editate de casa de Discuri Eurostar, pe care le va lansa miercuri, de la orele 16.00, la Magazinul Muzica din Bucureşti, şi pe care vor fi incluse şi piesele ei de dragoste.

cccccc112-13-angela.jpg

Angela Similea, alături de prietenul ei, compozitorul Marius Ţeicu

 

Iar recent, celebra solistă a filmat pentru ediţia aniversară dedicată compozitorului Marius Ţeicu, ce va fi difuzată pe 5 mai, în cadrul emisiunii ”Opriţi timpul!”, de la Naţional TV.

Angela Similea s-a retras de pe scenă, refuzând ofertele din partea organizatorilor de spectacole. Ea a fost prezentă anul trecut, la lansarea cărţii regretatului Titus Munteanu, scrisă de Octavian Ursulescu. Octavian va fi prezentatorul evenimentului de la Magazinul Muzica. 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1