Corina Caragea şi-a etalat picioarele lungi, dar fanii au remarcat un detaliu care a stricat totul

caragea.jpg

corina caragea
Corina Caragea prezintă știrile sportive de la Pro Tv
Foto: Facebook

Prezentatoarea ştirilor sportive de la Pro Tv a intrat în polemică cu fanii ei din cauza unei fotografii în care şi-a etalat picioarele interminabile. Corina Caragea a creat adevărate controverse când şi-a pozat dresul cu steluţe, în ton cu sărbătorile ce se apropie, dar cineva a remarcat un detaliu care i-a stricat imaginea de divă. Degeaba, a încercat vedeta să dreagă busuiocul, căci părerea admiratorului a rămas neschimbată.

Corina Caragea a făcut eforturi să-şi convingă fanii că în imaginea publicată de ea nu există niciun detaliu ruşinos. Vedeta şi-a pozat picioarele şi dresul cu steluţe, dar cineva a remarcat că ar avea ciorapii rupţi. Vedeta a încercat să explice că nu este nici pe departe aşa şi că realitatea este alta, dresul ei fiind în perfectă stare.

corina_caragea.jpg

corina caragea dres picioare lungi
Aflată în culise, Corina Caragea şi-a pozat picioarele lungi şi dresul cu steluţe
Foto: arhivă personală

"Na că s-a rupt şi ştrampul", i-a reproşat unul dintre fani. În replică, prezentatoarea a insistat că totul este în regulă, dar o altă persoană a pus şi mai tare paie pe foc. "Cu vedere la unghii?", a fost înterbarea tăioasă , care a deranjat-o pe vedetă şi s-a simţit obligată să repete că nu are nicio problemă la piciorul drept şi cu atât mai puţin ar avea ciorapii cu defect. 

Corina Caragea se număra printre cele mai îndrăgite vedete ProTv. Prezentatoarea are mereu o atitudine pozitivă, calitate cu care şi-a cucerit fanii. Atentă la detalii, bruneta verifică totul înainte să publice imagini pe conturile de socializare sau informaţii pe blogul personal, dar acum fanii ei consideră că nu a fost suficient de riguroasă ca de obicei şi i-a scăpat această fotografie.       

Loading...

Citește și

  • corina caragea eveniment critici trofeu bau iulia albu

    Prezentatoarea ştirilor sportive de la Pro Tv a dat sacoul sobru pe o vestimentaţie vaporoasă de vară, dar ţinuta ei a fost catalogată drept un dezastru. Invitată la un eveniment, Corina Caragea a purtat o rochie uşoară, cu sandale cu talpă joasă, look-ul ei fiind completat de o manichiură şic, care a stârnit imediat criticile Iuliei Albu.

  • corina caragea

    Corina Caragea (34 de ani) este o prezență obișnuită pe micile ecrane. Frumoasa brunetă le dă întâlnire telespectatorilor Pro Tv în fiecare seară, la știrile sportive.

  • Una dintre cele mai frumoase prezentatoare de Sport din România, Corina Caragea, ne-a lăsat cu gura căscată zilele trecute când, cu bigudiuri în cap, dar şi cu multe multe bagaje, a plecat de la sediul PRO TV din zona Pache Protopopescu şi a mers până la o prietenă, în cartierul 1 Mai.

  • corina caragea prezentatoare stiri sport pro tv

    A revenit la peisajul de iarnă după ce săptămâni întregi s-a afişat doar în costum de baie. Corina caragea a publicat primele fotografii din vacanţa pe care a petrecut-o în Thailanda, iar prezentatoarea ştirilor sportive se poate lăuda cu o siluetă de vis.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1