Corbul, Leoaica, Panda și Căpcăunul, finaliștii Masked Singer România. Costi Ioniță s-a demascat aseară

vulpoiul_-_costi_ionita_1.jpg

Costi Ioniță a fost demascat la emisiunea Masked Singer Romania
Citeste tot despre: 

Aseară, cinci măști au avut ultima șansă de a cuceri telespectatorii și a primi un loc în marea finală Masked Singer România. În urma voturilor, Corbul, Leoaica, Panda și Căpcăunul se vor lupta săptămâna viitoare pentru titlul de cea mai iubită mască. Vulpoiul a părăsit competiția: Costi Ioniță fiind cel care s-a ascuns în acest costum.

Dintre cei cinci, Corbul, Leoaica, Panda și Căpcăunul s-au calificat în Marea Finală, în timp ce Vulpoiul a fost personajul care s-a demascat. Vulpoiul a fost ultimul în preferințele celor care au votat, astfel că a fost nevoit să-și dea masca jos.

Sub masca Vulpoiului se ascundea cântărețul Costi Ioniță. “A fost un challenge pentru mine. Când am venit mi-am spus că vreau să încerc și altceva”, a declarat Costi Ioniță. 

vulpoiul_-_costi_ionita_3.jpg

Costi Ioniță a fost demascat

În semifinală, Vulpoiul i-a lăsat pe toți fără cuvinte când a început să cânte “Loco Contigo” pe note înalte.

“Ca un bărbat să atingi notele alea...este extraordinar”, a spus Inna. “Doar la Masked Singer se întâmpla așa ceva”, a completat Ana Morodan. Detectivii au dat următoarele nume posibile: Mihail, Cezar Ouatu sau Randi.

Cinci măști luptă pentru un loc în Marea Finală Masked Singer

Cei patru detectivi, Ana Morodan, INNA, Codin Maticiuc și Horia Brenciu, scot la iveala noi piste pe care au ajuns în căutarea vedetelor care se ascund sub măștile de la Masked Singer România. Noile indicii pe care acestea le vor prezenta în aceasta seară îi vor încurca teribil. Chiar dacă și-a arătat pasiunea pentru Corb și costumul lui, Ana Morodan va fi cucerită iremediabil de momentul acestuia: ”Ți-am spus vreodată că mie nu-mi plac neaparat oamenii mișto? Mie îmi plac oamenii rari, pentru că atunci când ești rar, ești de neprețuit. Când ești de neprețuit înseamnă că poți să faci ce vrei. Tot ce pot să-ți spun e că nu știu cine ești, dar nici măcar nu mă mai interesează pentru că pe mine m-ai câștigat deja”, îi va spune aceasta.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1