Copos s-a căsătorit în secret cu amanta?

5-act-1-3ocl-banda-pe-ochii-fetitei.jpg

Elena şi George Copos, alături de fiica lor
Citeste tot despre: 

Ce mult s-a schimbat viaţa lui George Copos după ce a ieşit din puşcărie! Potrivit amicului său Mitică Dragomir, fostul boss de la Rapid ar fi început o nouă căsnicie alături de fosta amantă, cu care are o fetiţă de 7 ani.

George Copos (65 de ani) şi Elena Stoica (35 de ani) nu mai sunt amanţi. După ce a încheiat căsnicia de 37 de ani cu Cristiana Copos, omul de afaceri s-ar fi recăsătorit, astă-vară, cu nimeni alta decât fosta lui secretară. A spus-o Mitică Dragomir pentru Digi Sport:  „Copos şi-a revenit foarte greu. A fost distrus (n.r. după ce a făcut închisoare pentru implicarea în “Dosarul Transferurilor”). Acum, e foarte tare, e verde, are şi-o fetiţă, a doua. S-a recăsătorit, are o familie. Copos este un tip tare”.

Timp de un deceniu, Copos şi Elena s-au iubit pe ascuns, iar rodul dragostei lor este Daria Maria, în vârstă de 7 ani. Micuţa este cea de-a doua fiică a fostului patron de la Rapid, el mai având o fată din prima căsnicie. Este vorba de Alexandra, în vârstă de 32 de ani, care, în prezent, se ocupă de o parte din afacerile tatălui său.

În august 2014, Copos a fost condamnat la patru ani de închisoare în ”Dosarul Transferurilor”, însă a fost eliberat după un an şi o lună, pentru bună purtare şi pentru că a scris cinci cărţi. Averea familiei Copos este de circa 200 de milioane de dolari, reprezentând magazinele Ana Pan, proiecte imobiliare şi şapte hoteluri în Bucureşti, Eforie şi Poiana Braşov.

 

Cristiana şi George Copos, împreună din 1981

George Copos şi Cristiana Copos s-au cunoscut în 1981, pe vremea când erau studenţi, iar şase luni mai târziu s-au căsătorit. Timp de 37 de ani au format o familie şi, tot împreună, au făcut primul milion de dolari din electronice. Fiica lor Alexandra a studiat la Universitatea Princeton, în Statele Unite.

 

Loading...

Citește și

  • Imagini senzaţionale cu multimilionarul George Copos, amanta mai tânără cu 20 de ani şi superba lor fiică de doar 7 anişori. Dacă înainte s-a ascuns şi a refuzat chiar să-şi recunoască propriul copil în acte, iată că acum bogătaşul a dat lucrurile pe faţă. Fotoreporterii Click! vă prezintă imagini în premieră cu tati Copos la cumpărături de rochiţe pentru fetiţe.

  • Siameze, surori de cruce, prietene, spuneţi-le cum vreţi. Cristiana Copos şi Mihaela Geoană nu pot una fără cealaltă, iar de aproape două decenii le vedem umăr la umăr peste tot.