Copilul Magdei Vasiliu a învins cancerul după un an de tratament în Italia

magda-vasiliu_0.jpg

magda vasiliu
Magda Vasiliu se află în Italia de un an
Foto: arhivă personală

Rugăciunile Magdei Vasiliu au fost ascultate. Băieţelul ştiristei, diagnostocat cu cancer în urmă cu un an, s-a vindecat cu ajutorul medicilor de la o clinică din Italia. Prezentatoarea tv a trăit un adevărat coşmar în tot acest timp, în care Vlad a lupătat cu boala, iar şedinţele de chimioterapie nu au fost deloc uşor de suportat.

Vin veşti bune din Italia, acolo unde Magda Vasiliu şi-a dus copilul pentru a-l trata de cancer. Vedeta a povestit că tratamentul a dat rezultate spectaculoase, iar în acest moment Vlad se simte bine, boala fiind în remisie totală. Drumul până aici a fost însă unul anevoios. Băieţelul în vârstă de 9 ani al vedetei a fost cuirajos şi a rezistat tratamentului chinuitor, a făcut transfuzii, iar mama lui s-a retras complet din televiziune pentru a-l îngriji. Ştirista de la Prima tv a mărturisit prin tot ce a trecut în ultimul an de când se află la Roma.

magda_vasiliu.jpg

magda vasiliu cosmin stoian vlad
Magda Vasiliu, Cosmin Stoian şi fiul vedetei, fericiţi după o luptă grea cu boala
Foto: arhivă personală

"Astăzi se împlinește un an de când am ajuns la Roma...Un an în care am sperat, am suferit, am învățat, am plâns, m-am bucurat și am aflat ce înseamnă cu adevărat cancerul....Un an de chimioterapie, o intervenție chirurgicală, aplazie, analize săptămânale, investigații amănunțite, reevaluări făcute ca la carte. Grazie unor medici de un profesionalism incredibil precum Ida Russo, GM Milano, Aurora Castellano, Deborah Di Pasquale, Marco Giordano, dar și mulțumită unor asistente care i-au venit mereu în întâmpinare lui Vlad, astăzi, copilul meu este în remisie totală, completă. Am văzut ce înseamnă un spital dedicat cu adevărat copiilor, am văzut cum trebuie să fie îngrijiți cu adevărat copiii oncologici, am învățat să am încredere până în pânzele albe în deciziile medicilor și în priceperea și îndemânarea asistentelor. Nu pot decât să le mulțumesc la nesfârșit din tot sufletul meu. Cuvintele, evident, nu vor putea niciodată exprimă recunoștința mea toată. Iar fără Cosmin Stoian, soțul meu, și fără mama lui, o doamna și o mama în adevăratul sens al cuvântului, toată calea parcursă de Vlad ar fi fost una anevoioasă, dacă nu chiar imposibilă. Nu mi doresc decât că într o zi, copiii români să nu mai fie nevoiți să plece în țări străine pentru a avea o șansă la viață", este mesajul publicat de vedeta tv.

Vara trecută, Magda Vasiliu făcea un anunţ şocant prin care povestea despre boala copilului ei, dar şi despre sistemul nostru de sănătate. Atunci, forţată de împrejurări, din cauza unei legislaţii, care nu o lăsa să stea cu copilul în concediu medical, prezentatoarea a făcut şi această dezvăluire şocantă despre diagnosticul crunt al băieţelului ei.

Loading...
 
 

Citește și

 • magda vasiliu apel sistem medical copil bolnav

  Cu fiecare zi care trece în Italia, Magda Vasiliu este convinsă că a luat cea mai bună decizie de a-şi trata băieţelul bolnav de cancer în străinătate. La curent cu tot ce se întâmplă în spitalele din România, prezentatoarea Prima Tv s-a arătat revoltată când a aflat că la Oradea copiii care suferă de leucemie şi au nevoie de sânge nu pot fi ajutaţi din cauza rezervelor insuficiente. Vedeta a atras atenţia că la spitalul unde este îngrijit Vlad nu se întâmplă aşa ceva. Ştirista este însă în continuare nemulţumită pentru că întâmpină în continuare probleme în a-şi lua concediu medical.

 • magda vasiliu

  ”Eroii mei și marea mea”, a scris Magda Vasiliu Stoian în dreptul primei imagini cu fiul ei de opt ani diagnosticat cu cancer în urmă cu șase luni și aflat la tratament în Italia. Știrista de la Prima TV pare să aibă în sfârșit motive să zâmbească, după o perioadă lungă de incertitudine.

 • magda vasiliu copil bolnav

  Tratamentul urmat de Vlad, băieţelul de 8 ani al Magdei Vasiliu, diagnostiocat în urmă cu patru luni cu cancer începe să dea roade. Prezentatoarea Prima Tv a anunţat că starea de sănătatea a fiul ei s-a ameliorat, dar este dezamăgită de cazurile pe care le vede zilnic venite din România, unde micuţilor nu li se acordă tot atât de multă atenţie ca şi la clinica unde se află copilul ei.

 • magda vasiliu

  Magda Vasiliu a dispărut de pe sticlă şi îşi dedică tot timpul fiului ei, Vlad, pe care îl tratează de cancer la unul dintre cele mai multe clinici din Italia. Prezentatoarea a anunţat vara trecută că fiul ei în vârstă acum de 9 ani suferă de o formă a cumplitei boli, iar ea are nevoie de concediu medical pentru a-l îngriji. De când a fost diagnostocat, a trecut un an, iar băieţelul vedetei tv se simte foarte bine după curele de chimioterapie, dovadă ffind ultima imagine publicată de mama lui pe reţelele de socializare.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1