Copilăria dramatică a Alinei Pușcău de la Ferma. Relația cu tatăl ei a umplut-o de regrete

alina-puscau.jpg

alina puscau in ferma
Alina Pușcău și-a deschis sufletul și a făcut mărturisiri emoționante
foto: arhivă personală

Alina Pușcău, model internațional și una dintre cele mai senzuale concurente de la Ferma Orășeni vs. Săteni, a lăsat garda jos într-un moment de senisibilitate maximă și a povestit momentele dureroase pe care le-a trăit în copilărie, dar și detalii legate de relația dificilă pe care a avut-o cu tatăl său.

Șatena a plecat de acasă încă din adolescență, de la doar 14 ani. Nu doar frumusețea a împins-o să-și încerce norocul în lumea modei, ci și nevoia. Situația de acasă nu a fost grozavă nici din punct de vedere financiar și, mai ales, nici în ceea ce privește relația dintre părinții ei. Alina a fost martora cuvintelor jignitoare și a bătăilor, iar acest lucru a determinat-o să plece de acasă pentru a-și face propriul rost în viață. A ajuns pe podiumuri internaționale și pe copertele celor mai cunoscute reviste din lume, însă scopul său suprem a fost să-i cumpere mamei sale o casă. Ceea ce s-a și întâmplat. La doar 25 de ani, din banii câștigați de ea, fosta iubită a lui Vin Diesel a reușit să-și facă mama proprietară, moment în care femeia a decis să și divorțeze de tatăl abuziv al Alinei.

Relația modelului cu tatăl său s-a stricat pentru totdeauna, iar încercările bărbatului de a relua legătura nu au avut sorți de izbândă. Astăzi, după ce și-a pierdut părintele, Alina regretă că nu i-a dat o șansă la împăcare și mărturisește că a învățat multe din această experiență.

Regretul vieții Alinei Pușcău: relația defectuoasă cu tată său

alina-puscau1.jpg

alina puscau
Frumusețea Alinei Pușcău a dus-o pe cele mai importante podiumuri de modă din lume
foto: arhivă personală

 

"Regret foarte mult că nu l-am lăsat să vorbească, să spună ce are de spus. Când ai un tată care bea foarte mult și reacționează altfel, e foarte greu. A fost dificil pentru mine să-i văd pe părinții mei că se certau, nu se înțelegeau bine. Câteodată se băteau. Eu am mers să lucrez la o vârstă foaret fragedă pentru că am vrut să o ajut pe mama  Și așa s-a și întâmplat. La 25 de ani i-am cumpărat mamei casă. S-a despărțit de tata după 37 de ani și el a rămas în casa în care ne-am născut. A încercat cinci ani să-mi ceară iertare și să mă sune, dar n-am răspuns niciodată, După cinci ani, am primit un telefon de la sora mea că a venit Salvarea la el, că nu poate fi salvat și că o să moară. M-am simțit foarte vinovată. Doi ani mi-a fost foarte greu să fiu om pe Pământ. M-a afectat foarte mult. Părinții au avut o viață și trebuie să-i accept așa cum sunt ei, să-i iubesc și să nu-i judec. Să nu judec pe nimeni, asta am învățat", a povestit, cu sinceritate și emoție, Alina Pușcău, la reality show-ul "Ferma. Orășeni vs. Săteni".

Celebrul model și-a depășit limitele la "Ferma" și a ajuns acum să facă parte din tabăra Bandiților, să doarmă în pădure, pe jos, fără a avea mâncare sau o baie. Cu toate acestea, nu își dorește să părăsească emisiunea.

Loading...

Citește și

  • cezar si elena

    Una dintre cele mai așteptate emisiuni ale toamnei a revenit pe micul ecran sub o nouă denumire. "Ferma 2020 Orășeni versus săteni" promite să aducă telespectatorilor o competiție acerbă între două echipe rivale formate din vedete dornice să demonstreze că merită premiul cel mare. Ediția de anul acesta este presărată cu nume ale industriei muzicale. Printre cele care au acceptat provocarea se numără Anna Lesko, Viviana Sposub, Anda Adam, Alina Pușcău, iar momentul în care bombele sexy au făcut duș, ajutate de colegii binevoitori, a fost unul greu de trecut cu vederea.

  • vedete care au parasit romania alina puscau

    Modelul care i-a cucerit pe americani cu frumusețea și talentul ei nu a avut dintotdeauna succesul de care se bucură acum. Alina Pușcău (34 de ani), manechinul care a defilat inclusiv pe podiumul Victoria’s Secret și a avut iubiți celebri, precum Vin Diesel (48 de ani), a mărturisit că în copilărie a asistat la multe scandaluri în familia ei.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1