Copiii lui Enache s-au aranjat: Diana cu muzica, David cu ştirile

8-vedete-6-col-diana-si-enache.jpg

Diana, fiica lui Adrian Enache, cere de la 500 de euro în sus pentru o cântare, în funcţie de locul în care merge

Se spune că aşchia nu sare departe de trunchi, iar în familia lui Adrian Enache această vorbă se probează perfect. Solistul are de ce să fie mândru. Fiica lui, Diana, este studentă la Facultatea de Drept, dar în paralel tânăra a îmbrăţişat şi cariera tatălui. Nici David, fiul său, nu se lasă mai prejos, însă se pare că o ia pe urmele Iulianei Marciuc, căci s-a înscris la o şcoală de televiziune.

Adrian Enache (51 ani) nu-şi mai încape în piele de bucurie. Fiica lui, Diana (21 ani), pe care o are din relaţia cu fosta soţie, Corina, a păşit cu dreptul în muzică. După ce în 2015 a participat alături de el la emisiunea ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, şi apoi la ”Duelul pianelor”, de la TVR 2, Diana a început să onoreze invitaţiile pe la spectacole şi petreceri, chiar dacă acestea sunt peste hotare. Săptămâna trecută, ea a făcut show la un eveniment privat din Karlsruhe, Germania, alături de colegii tatălui ei, Laura Lavric şi Anca Ţurcaşiu. Programul artistic a avut loc la un restaurant de lux, iar invitaţii au dansat non stop. Însă, pe lângă talentul muzical, Diana Enache a preluat de la tată şi mişcările scenice, căci pe ring este ca argintul viu, la fel ca Adrian Enache. Cei prezenţi la petrecere au fost pur şi simplu cuceriţi şi i-au adresat Dianei numai complimente.

Tocmai reacţia oamenilor o determină să continue să cânte, chiar dacă ea este focusată acum pe Facultatea de Drept, ce nu are nimic în comun cu meseria de artist. Dar Diana are note bune la examene şi vrea să îmbine muzica şi avocatura, cu atât mai mult cu cât la Drept a fost determinată să intre de o neplăcută experienţă personală. În iulie 2014, ea a fost atacată cu un briceag de libanezul Ali Kanaan, în scara blocului în care locuieşte tatăl ei, Diana având şi acum urme de la răni pe mâini şi pe sâni.

Agresorul se află în puşcărie, ea a depăşit trauma şi îşi vede mai departe de viaţă. De cealaltă parte, David Mihnea Enache (12 ani), fiul lui Adrian Enache şi al logodnicei lui, Iuliana Marciuc, s-a înscris la “STV Junior”, şcoala de televiziune unde director e Vlad Ionescu. Puştiul învaţă să prezinte ştiri cu Raluca Moianu, să facă reportaje, dar ia şi lecţii de actorie cu Doiniţa Oancea. Nu e de mirare că e talentat, ţinând cont că e obişnuit cu showbiz-ul de mic, datorită părinţilor săi. În plus, când era mic şi i s-a tăiat moţul, conform tradiţiei, David a ales de pe tăviţă, printre altele, şi un microfon, aşa că iată că până şi destinul i-a “aranjat” o carieră în televiziune.

Duminică, pe 1 aprilie, David a prezentat ştirile alături de o colegă de curs, la ”Happy News”, jurnalul difuzat la Prima TV. Recent, David a scris pentru cursurile de la şcoala de televiziune şi un eseu, în care a povestit de ce iubeşte televiziunea. ”E un copil foarte bun, e un copil deştept. Mă bucur că e foarte silitor şi cred că are rezultate mai bune ca mine la şcoală, mă înţeleg bine cu el”, a spus Diana despre fratele ei, David, la Antena Stars.

8-vedete-2-col-david.jpg

David Enache a prezentat ştiri la Prima TV

Adrian şi Iuliana s-au logodit în 2010

Adrian Enache e logodit cu Iuliana Marciuc (50 de ani) din iunie 2010, cu toate că ei formează un cuplu de mai bine de 20 de ani, încă de când Adrian era căsătorit cu Corina. Cei doi au divorţat în anul 2009, dar au rămas în relaţii bune. În noiembrie 2005, Iuliana l-a născut pe David, rodul iubirii dintre ea şi Adrian. Ei fac echipă şi la serviciu, căci Iuliana Marciuc e producătoarea emisiunii „Duelul pianelor”, de la TVR2, iar prezentator e Adrian Enache, alături de Paula Seling şi Ovi.

8-vedete-2-col-marciuc-enache.jpg

Iuliana şi Adrian se iubesc de două decenii

 

Loading...