Connect-R și Misha, împreună, ca o familie, de ziua fiicei lor. Poza care a emoționat pe toată lumea

connectr-misha-maya.jpg

Connect-R și Misha, din nou împreună, de ziua fetiței lor
Foto: Arhivă personală

Este cunscut deja faptul că Misha și Connect-R au rămas în relații foarte bune de dragul fiicei pe care o au împreună, însă mereu când aceștia publică imagini de familie alături de micuța lor, Maya, admiratorii lor parcă devin nostalgici.

Cei doi foști parteneri s-au revăzut pentru ziua de naștere a Mayei și toți trei s-au pozat împreună ca o familie, ca o odinioară. „Mâine este ziua Mayei, dar noi am sărbătorit-o astăzi! La mulți ani, Maya, copil bun și cuminte! Te iubim din suflet! Să ai o viață lungă, plină de fericire, sănătate, iubire și pace în suflet! Dumnezeu să te binecuvânteze!”, a scris Misha, în dreptul unei poze de familie care a topit internetul.

maya.jpg

Maya și-a petrecut ziua de naștere alături de ambii părinți, ca în fiecare an
Foto: Arhivă personală

Connect-R și Misha, împreună, ca o familie, de ziua fiicei lor

Cum ziua de naștere a celei mici e un eveniment important în viața foștilor soți, cei doi artiști au făcut tot posibilul să-i ofere Mayei o petrecere de neuitat, care să nu se deosebească deloc de cele din trecut, în perioada în care părinții ei încă erau împreună. Maya a fost sărbătorită cu tort și pizza și, bineînțeles, multe cadouri.

Ştefan Mihalache (36 de ani), alias Connect-R, și Misha, pe numele ei real Mihaela, s-au revăzut și, împreună cu fetița lor, Maya, au reușit să fie imortalizați într-o imagine demnă de familie demnă de pus în ramă. Chiar dacă au divorțat, cei doi artiști au rămas în relații foarte bune și petrec timp cu micuța lor ori de câte ori au ocazia.

Motivul divorțului dintre Connect-R și Misha

Connect-R și Misha au anunțat că divorțează după numai patru ani de căsnicie. Se pare că unul dintre motivele care au dus la separare ar fi fost boala cu care fetița lor a fost diagnosticată, cei doi cântăreți fiind dărâmați de vestea dată de medici. Maya se confruntă cu o boală autoimună, din cauza căreia Misha şi Connect-R au petrecut mult timp prin spitale.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1