Connect-R şi Misha au divorţat! Când s-au despărţit de fapt cei doi

misha_si_connect-r.jpg

misha connect-r probleme divort
Connect-R şi Misha s-au căsătorit în 2014, dar au divorţat în mare secret doi ani mai târziu
Foto: arhivă personală

În cuplul Connect-R -Misha s-a tot vorbit de divorţ în ultimul timp, ambii artişti explicând că au luat în calcul separarea de mai multe ori. În fapt, cântăreţii nu mai formează un cuplu de mai bine de un an. Soloistul este cel care nu a mai putut să trăiască în minciună şi a recunoscut că nu mai formează o pereche cu Misha din vara anului trecut.

Căsnicia lui Connect-R cu Misha s-a derulat pe repede înainte şi oricât de mult au vrut cei doi să rămână împreună de dragul fetiţei lor Maia, până la urmă au decis că este mai bine să o ia pe drumuri separate. La finele anului 2017, artistul recunoştea pentru prima dată că mariajul lui s-a zguduit din temelii şi că a fost la un pas de divorţ. Adevărul era că el şi Misha erau deja separaţi, iar marţi (14 august) a venit şi confirmarea oficială. Anunţul a fost făcut de Connect-R pe contului lui de Instagram.  

connect-r.jpg

connect-r familie vacanta tenerife
Vara tercută Connect-R şi Misha îşi mai dădeau o şansă în Tenerife
Foto: arhivă personală

"Nu obișnuiesc să împărtășesc lucruri atât de intime cu nimeni, dar nici să găsesc minciuni tot timpul nu pot. Sunt aproape doi ani de la divorţ, doi ani de când am hotărât să rămânem prietenii și părinții copilului nostru! Viață merge mai departe pentru fiecare dintre noi ! Atât am avut de spus ! Rog pe toată lumea inclusiv presa să nu ne pună întrebări, mulțumim anticipat", a notat cântăreţul. 

Cu doar câteva zile în urmă, cântăreţul spunea despre el că nu este un soţ bun şi îi recunoştea meritele Mishei în creşterea şi educaţia copilului. Atunci toată lumea s-a gândit că artistul îi face o declaraţie emoţionantă de dragoste soţiei. În fapt, el se recunoştea învins şi îşi asuma vina pentru separare. 

Connect-R şi Misha s-au căsătorit religios la 21 septemebrie 2014, fiind cununaţi de Pepe şi soţia lui Raluca. 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1