Compozitorul Dumitru Lupu a murit de ziua soţiei, cântăreaţa Ileana Şipoteanu!

dumitru_lupu.jpg

dumitru lupu a murit 65 de ani
Compozitorul Dumitru Lupu avea 65 de ani
foto: arhiva personală

Aniversare în lacrimi pentru Ileana Şipoteanu! Soţul ei, compozitorul, Dumitru Lupu s-a stins sâmbătă dimineaţă din viaţă la vârsta de 65 de ani. Familia a cerut sprijinul medicilor de pe Ambulanţă, dar în ciuda tuturor eforturilor depuse, inima bărbatului a încetat să mai bată.

O veste cumplită a îndoliat lumea artistă. Compozitorul de muzică ușoară Dumitru Lupu a murit chiar de ziua de naștere a soției sale, Ileana Șipoteanu. 

Anunțul decesului a fost făcut de Daniela Daniela Vitcu, decanul Facultății de Arte a Universității „Ovidius” pe pagina ei de Facebook. ”S-a stins din viață un prieten adevărat, un om deosebit! Nu pot să cred! De ce maestre? De ce? Dumitru Lupu vei fi mereu în inima mea! Să-ți fie somnul lin și îngerii aproape!”, a scris aceasta.

ileana-sipoteanu-dumitru-lupu.jpg

ileana sipoteanu dumitru lupu deces
Dumitru Lupu era căsătorit cu Ileana Şipoteanu
foto: arhiva personală

În familia compozitorului este o durere de nedescris. Tot sâmbătă este ziua de naștere a soției sale, Ileana Șipoteanu. Dumitru Lupu ar fi vrut, în această dimineață, să meargă împreună cu fiica ei să cumpere flori pentru aniversarea soției, scrie Ziua de Constanța. Interpreta a postat și ea pe o rețea de socializare un mesaj în care a anunțat dispariția compozitorului Dumitru Lupu. „Compozitorul Dumitru Lupu a plecat!”, a scris această, la descrierea unei imagini cu o lumânare. Astăzi, Ileana Șipoteanu împlinește 50 de ani.

Fiica compozitorului, absolventă UNATC 

Dumitru Lupu, care anul acesta pe 25 mai a implinit 65 de ani, era profesor la Universitatea Ovidius din Constanta din anul 2014 si membru al Uniunii Compozitorilor si Muzicologilor din Romania si al Uniunii Autorilor si Realizatorilor de Film din Romania.

De asemenea, el a fost dirijor la Teatrul Fantasio din Constanta si la Teatrul ”Al. Davila” din Pitesti, dar si initiatorul Festivalului "Mamaia copiilor".

El a absolvit Conservatorul ”Ciprian Porumbescu” din Bucuresti. Ultima postare pe pagina sa de Facebook este de sambata dimineata, de la ora 4.12, cand a distribuit un link cu admiterea la Facultatea de Arte a Universitatii Ovidius. Era căsătorit cu Ileana Şipoteanu, cu care avea o fată, Dumitrana Teodora, absolventa a UNATC in 2017.

Loading...
 
 

Citește și

  • ileana sipoteanu

    Ileana Şipoteanu continuă să ne surprindă. Se apropie de vârsta de 50 de ani, dar are energie ca în adolescenţă. Artista, care se mândreşte cu un mariaj de 30 de ani alături de compozitorul Dumitru Lupu, este în formă maximă şi "mută munţii din loc". Ea a dezvăluit care sunt trucurile la care apelează pentru a rămâne la fel de activă ca în tinereţe.

  • Ileana Şipoteanu (49 ani), interpreta melodiei “Ce mult te-am iubit”, premiată la Festivalul Mamaia în 1987, are toate motivele să fie fericită. Are o familie superbă, iar pe plan muzical lucrurile merg ca pe roate, căci solista nu stă locului, având cântări prin toată ţara. Recent, o nouă bucurie a venit din partea fiicei ei şi a compozitorului Dumitru Lupu (65 ani).

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1