Complicatele poveşti amoroase ale fostului soţ al Corinei Chiriac. A trecut prin trei divorţuri dureroase

virgil_anastasiu_fost_sot_corina_chiriac.jpg

virgil anastasiu
Virgil Anastasiu
Foto: arhivă personală

Vestea morţii lui Virgil Anastasiu, singurul bărbat care i-a fost soţ Corinei Chiriac, a cutremurat-o pe celebra artistă şi pe toţi cei care l-au cunoscut pe omul de afaceri. Bărbatul avea 58 de ani şi de câţiva ani se retrăsese la Gura Râului lângă Sibiu. Apropiaţii lui spun că ar fi avut probleme cardiace, eşecurile repetate în dragoste şi supărările contribuind şi ele la degradarea stării lui de sănătate.

Omul de afaceri Virgil Anastasiu, bărbatul care i-a fost soţ Corinei Chiriac patru ani între anii 1993-1997, n-a avut noroc în niciuna dintre căsniciile sale. Fostul soț al cântăreței a divorțat şi de femeia cu care își refacuse viața după despărţirea de cântăreaţă. În 2008, Anastasiu s-a separat de avocata Flavia Teodosiu. Anterior celor două mariaje cu Corina Chriac şi Flavia Teodosiu, Virgil Anastasiu fusese căsătorit cu o femeie din Constanţa, oraşul lui natal. Cele trei divorţuri şi-au pus amprenta asupra stării de sănătate a lui Virgil Anastasiu pe care i-au şubrezit-o.

În ultimii ani, fostul soţ al Corinei Chiriac se retrăsese la Gura Râului, lângă Sibiu, unde se pare că găsise iubirea din nou. Dar nu a fost să fie nici de data aceasta. Luni dimineaţă (22 iulie), Virgil Anastasiu a murit, vestea tristă fiind confirmată şi de fratele ultimei sale soţii. "Doamne, acum am aflat. A murit fostul meu cumnat, Virgil Anastasiu. Sunt înmărmurit, nu- mi vine să cred! Cred că de inimă, mai multe nu ştiu nici eu. Condoleanțe familiei! Dumnezeu să-l ierte", a transmis celebrul saxofonist Flavius Teodosiu. 

Cum l-a cunoscut Corina Chiriac pe Virgil Anastasiu

Corina Chiriac și Virgil Anastasiu s-au cunoscut în America, la un restaurant românesc și s-au căsătorit în Las Vegas. ”În America am stat câţiva ani, am lucrat ca agent imobiliar, câştigam cât să o duc bine, nu neapărat foarte bine. Acolo m-am şi măritat cu Virgil, care se născuse în Constanţa. Ne-am întors în România când am aflat că părinţii noştri s-au îmbolnăvit”, a mai adăugat solista. Cei doi au fost căsătoriţi în perioada aprilie 1993- iunie1997.

virgil_anastasiu_fost_sot_corina_chiriac.jpg

virgil anastasiu fost sot corina chiriac
Virgil Anastasiu, fostul soț al Corinei Chiriac, a murit la Gura Râului, lângă Sibiu, acolo unde locuia
Foto: arhivă personală

În 2010, Virgil Anastasiu spunea despre Corina Chriac: "Era soţia perfectă. Cuminte, casnică, avea grijă de gospodărie, făcea curat, mă aştepta cu mâncare. Sunt mândru că am fost singurul soţ al Corinei Chiriac”. Acesta a dat și detalii despre prima lor întâlnire: "Am invitat-o să danseze cu mine dar m-am adresat la persoana a II-a. Ea a ridicat din sprânceană şi a trebuit să-mi corectez comportamentul pentru a mă adapta cerinţelor ei de protocol ca să reuşesc să construiesc o relaţie. M-am îndrăgostit pentru că arăta bine, era inconfundabilă, era Corina. O iubeam pe Corina, eram mândru dar sigur că nu asta era neapărat cartea de vizită cu care doream eu să mă prezint. Eram un specialist în cu totul alt domeniu, nu doar soţ al Corinei. Ne-am trezit într-o dimineaţă şi am descoperit că deşi ţinem enorm unul la celălalt, nici unul nu reprezentam idealul pentru celălalt. Corina îşi dorea probabil un bărbat care să-i acorde mai multă atenţie, care să aibă un program mai redus. Iar eu îmi doream o soţie care să participe mai activ la viaţa mea mondenă. N-am părăsit-o pentru o femeie mai tânără, aşa cum au spus gurile rele", povestea Anastasiu.  

Loading...

Citește și

  • Corina Chiriac (66 de ani), interpreta pieselor de succes ”Strada Speranţei”, ”Inima ta” sau ”O clipă de sinceritate”, a vorbit, zilele trecute, la emisiunea ”La radio cu Andreea Esca”, de la Europa FM, despre unica ei dragoste neîmplinită. N-a pronunţat numele bărbatului, doar a şoptit că e străin, însă toată lumea ştie că marea ei iubire a fost celebrul artist ceh Karel Gott.

  • Corina Chiriac, Karel Gott, tinute sexy, regim comunist, Epoca de Aur, relatii amoroase, Ceausescu, TVR, amintiri

    Corina Chiriac ( 66 de ani), interpreta pieselor de succes ”Strada Speranței”, ”Inima ta” sau ”O clipă de sinceritate, a vorbit , zilele trecute, la emisiunea ”La radio cu Andreea Esca”, de la Europa FM, despre unica ei dragoste neîmplinită. N-a pronunţat numele bărbatului, doar a şoptit că e străin, însă toată lumea ştie că marea ei dragoste a fost artistul ceh Karel Gott.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1