Columbeanu îşi lansează iubita în modă tot cu ajutorul naşului

2-bd-1-5col-895465151.jpg

irinel columbeanu, iubita, moda, nas, designer, Yohji Yamamoto, Matei Miko, Oana Cojocaru, Monica Gabor
La Gala UAD Fashion Design, Irinel Columbeanu și Matei Miko au fost alături de Oana

Iubita mai tânără cu 40 de ani a lui Irinel Columbeanu a defilat zilele trecute la un eveniment de modă de la Cluj, organizat de către Matei Miko. Nimeni altul decât naşul de cununie al milionarului de la Izvorani care a propulsat-o în domeniul modei şi pe fosta doamnă Columbeanu!

Irinel Columbeanu (61 de ani) vrea să facă din actuala sa iubită cel mai cunoscut fotomodel, care să ajungă să câştige bani frumoşi din cariera sa. Oana Cojocaru (21 de ani) a început cu o apariţie pe podiumul de la Fashiontv Summer Festival 2017, unde a câştigat titlul de Miss Neptun, apoi a punctat câteva şedinţe foto importante, şi iată că zilele trecute a defilat din nou. De data aceasta în cadrul Galei UAD Fashion Design 2018, la Cluj, eveniment de modă al cărui producător este nimeni altul decât Matei Miko, adică naşul de cununie al lui Irinel Columbeanu.

2-bd-2-25col-irinel-columbeanu-monica-896155.jpg

irinel columbeanu, iubita, moda, nas, designer, Yohji Yamamoto, Matei Miko, Oana Cojocaru, Monica Gabor
Miko este nașul de cununie al Monicăi Gabor și Irinel Columbeanu

Cu un astfel de as în mânecă, afaceristului de la Izvorani nu îi va fi greu să-i consolideze o carieră iubitei sale, mai tânără cu 40 de ani. După cum se ştie, Miko este patronul Transilvania Fashion, agenţia de modele din Cluj, şi l-a ajutat pe Irinel să le propulseze în acest domeniu şi pe fostele sale iubite.  Fosta soţie Monica Gabor, dar şi modelul Gabriela Botezat, alias ”Blanche”, au fost recrutate de respectiva agenţie şi au ajuns să fie în lumina reflectoarelor rapid şi să câştige bani din imagine. Monica Gabor a ajuns atunci să fie cotată ca cel mai bun manechin, iar Blanche - regina podiumului de modă.

2-bd-3-25col-conferinta-balul-operei-cluj-2009_vl0005-9854151.jpg

irinel columbeanu, iubita, moda, nas, designer, Yohji Yamamoto, Matei Miko, Oana Cojocaru, Monica Gabor
Afaceristul a ajutat-o pe Monica să-și consolideze cariera de manechin

Iată că, pe ideea ”ce nu face naşul pentru finul lui”, Matei Miko repetă istoria cu Oana Cojocaru. Acesta a introdus-o pe iubita lui Irinel în cadrul acestui eveniment, unde a defilat pentru doi creatori de modă.

2-bd-oana-cojocaru-4-879451.jpg

irinel columbeanu, iubita, moda, nas, designer, Yohji Yamamoto, Matei Miko, Oana Cojocaru, Monica Gabor
Oana a defilat în cadrul Galei UAD de la Cluj

Toţi ochii au fost aţintiţi asupra sexoasei brunete care, să recunoaştem, are toate atuurile să devină celebră în showbiz: dimensiunile, frumuseţea, dar mai ales statutul actual de iubită a lui Columbeanu! Frumoasa Oana Cojocaru şi-a făcut apariţia la braţul afaceristului de la Izvorani şi s-au remarcat de departe ca fiind cel mai controversat cuplu.

Irinel poartă haine ciudate, de 5.000 de euro

2-bd-5-15col-90-894954.jpg

irinel columbeanu, iubita, moda, nas, designer, Yohji Yamamoto, Matei Miko, Oana Cojocaru, Monica Gabor
Irinel este abonatul designerului Yohji Yamamoto

Irinel a apărut în veşminte cu care a isterizat publicul monden. Pantaloni largi, cămaşă neagră şi un sacou lung până sub genunchi, în cromatică gri-negru, realizate de creatorul japonez Yohji Yamamoto, accesorizate cu încălţări negre şi motive florale.

Preţul unei astfel de ţinute poate costa în jur de 5.000 de euro, iar Iri are o colecţie întreagă cu astfel de veşminte scumpe cu care a impresionat-o la vremea respectivă şi pe Moni. 

Monica se distrează cu fiica, în America

În timp ce Irinel Columbeanu huzurește cu Oana Cojocar la Izvorani, fosta lui soție Monica Gabor  este foarte fericită alături de fiica lor, Irinuca. Micuța se află în America, în vacanță, și se bucură împreună de toate momentele. Călătoresc, se joacă, gătesc, vizitează și postează pe rețelele de socializare.

Una dintre imaginile publicate de Monica Gabor i-a emoționat pe mulți dintre prietenii virtuali ai ei care i-au scris mesaje foarte frumoase.” Cu fiica mea iubită”, a fost descrierea fotografiei care a strâns în câteva ore mii de like-uri pe Instagramul Monicăi Gabor. 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1