Colegii n-au uitat-o! Luminița Anghel a cântat în lacrimi la Festivalul ”Laura Stoica”

2_col_luminita_anghel.jpg

Laura Stoica, comemorare, mama Laurei Stoica, festivalul Laura Stoica, Luminita Anghel
Luminiţa Anghel a cântat cu lacrimi în ochi

Elena Stoica, mama regretatei Laura Stoica, este mişcată de faptul că fiica ei nu a fost uitată de fani, chiar dacă au trecut 11 ani de la moartea sa: “În perioada 7-8 octombrie a avut loc, la Târgovişte, festivalul-concurs dedicat Laurei Stoica. Au fost momente foarte emoționante, pentru că anumite persoane care au cântat pe scenă mi-au adus aminte de viața mea și a fiicei mele. Ne-au făcut să lăcrimăm, au fost clipe foarte emoționante”. Trofeul, pe care trona o fotografie cu Laura, a avut și o stea în vârf, rudele îndoliate ale artistei făcând astfel legătura cu piesa ”Vreau să am steaua mea”, versuri compuse chiar de artistă, în anii tinereții: ”Vreau să am steaua mea/ Vreau să ajung la ea/ Vreau să o pot avea/ Căci eu n-am atins nici o stea". Festivalul a avut loc la Târgoviște, în orașul în care Laura a copilărit și a studiat muzica. Tot aici locuiește și mama artistei, Elena. La eveniment au susținut recitaluri și câțiva cântăreți care încă o păstrează în suflet pe Laura Stoica, printre ei numărându-se Luminița Anghel, care a cântat cu lacrimi în ochi, dar și trupa Krypton. Azi, 10 octombrie, Laura Stoica ar fi împlinit 50 de ani. Pe 9 martie 2016 ea şi logodnicul ei, Cristian Mărgescu, s-au stins într-un cumplit accident rutier, petrecut pe şoseaua Bucureşti-Urziceni.

Loading...

Citește și

  • Laura Stoica 50 de ani, comemorare, tragedie, drama, pierdere, solista, Generatia de Aur, muzica, mam Laura Stoica, tinerete, amintiri

    Pe 9 martie 2006, lumea artistică din România a primit cea mai neagră veste. Laura Stoica şi logodnicul ei, bateristul Cristian Mărgescu (ex-Metrock), au decedat în urma unui accident de circulaţie, pe când se întorceau de la un concert, din Urziceni. Trei suflete au pierit atunci, pentru că solista purta în pântece rodul dragostei ei cu Cristi. Marţi, artista cu voce inconfundabilă, ar fi împlinit 50 de ani.

  • Laura Stoica 50 de ani, comemorare, tragedie, drama, pierdere, solista, Generatia de Aur, muzica, mama Laura Stoica, tinerete, amintiri

    Durerea trece, dorul rămâne. Mama Laurei Stoica ştie cel mai bine acest lucru, pentru că la 11 ani de la moartea fiicei sale nu există zi în care să nu adoarmă cu gândul la copila ei. Azi, solista ar fi împlinit 50 de ani, iar greu încercata mamă a primit un semn de Dincolo, chiar la cimitir. “Sufletul Laurei a venit să mă mângâie”, ne-a spus ea.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1