Clipe cumplite pentru Catrinel Sandu: “Rugaţi-vă pentru tatăl meu”. Ce a păţit bărbatul

catrinel.jpg

catrinel sandu tata
Nicu Sandu, tatăl lui Catrinel Sandu, a murit la spital duminică seara
foto: arhivă personală

Zilele trecute a vorbit despre un eveniment important din viaţa ei, şi anume nunta cu Steve, medicul stomatolog american cu care şi-a refăcut viaţa după divorţul de Gabi Trifu, iar acum iată că bucuria i-a fost umbrită de o mare dramă. Catrinel Sandu se roagă pentru viaţa tatălui ei.

“Nu am scris niciodată astfel de mesaj, dar am citit şi m-am rugat când am văzut la alţi prieteni pe pagină. Am nevoie, de fapt tatăl meu, Nicu Sandu, are nevoie de gândurile şi rugăciunile voastre. În câteva ore intră într-o operaţie foarte grea la Spitalul Colentina. Vă rog să ne rugăm să fie totul bine. Doamne ajută!”, a scris Catrinel Sandu (41 de ani) pe reţelele sociale, în urmă cu doar câteva momente.

12_2-col-parinti-catrinel.png

Părinții lui Catrinel sunt topiți după nepoatele lor

Ce s-a întâmplat, de fapt? Aseară, 19 martie, tatăl vedetei, Nicolae Sandu, un cunoscut bioterapeut, a suferit un atac vascular cerebral, în timp ce se afla la moşia familiei, de la Urziceni. “Era cu un prieten, iar după ce acesta a plecat acasă, lui Nicu i s-a făcut rău. Când au ajuns membrii familiei, el era închis în casă, l-au găsit în pat, inconştient. Au chemat salvarea şi a fost dus la spital. Din păcate, se pare că hemoragia este destul de serioasă, are creierul inundat de sânge, acum intră în operaţie”, ne-au spus surse din anturajul familiei. Click! a contactat-o pe mama lui Catrinel, iar femeia a putut să ne spună doar atât, printre lacrimi: “Sunt foarte supărată, sper sa trecem cu bine de acest necaz”.

Loading...

Citește și

  • America sau Tărâmul Făgăduinţei este o vorbă în care crede şi Catrinel Sandu. După divorţul de Gabi Trifu, care s-a lăsat cu lacrimi şi suferinţă, a apărut imediat soarele pe strada ei. Curtată de un medic stomatolog chipeş din SUA, acum cei doi se pregătesc de nuntă. Evenimentul va avea loc în America, pe data de 11.11, un număr cu semnificaţie pentru ei.

  • Extrem de afectați de divorțul fiicei lor, Mia și Nicu Sandu au luat o decizie pe ultima sută de metri. Au decis să plece în America, însă nu doar pentru perioada Sărbătorilor, ci pentru trei luni, astfel că până la primăvară Catrinel se va bucura de sprijinul lor.